Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj, prima mutare pe piaţa transferurilor! Fotbalistul a impresionat în Anglia şi e gata să bată palma cu campioana: detalii de ULTIMĂ ORĂ

CFR Cluj, prima mutare pe piaţa transferurilor! Fotbalistul a impresionat în Anglia şi e gata să bată palma cu campioana: detalii de ULTIMĂ ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Strategia lui Dan Petrescu la CFR Cluj va fi decisivă în privinţa viitorului unui lider al naţionalei U21, care a scris istorie la Campionatul European U21 din 2019. "Bursucul" va avea misiunea de a lua cele mai bune decizii la nivelul lotului, cu care actuala campioană a României va începe noul sezon.

Între timp, la CFR Cluj au avut loc primele schimbări, dar şi surprize. George Ţucudean s-a despărţit de formaţia antrenată de Dan Petrescu, după problemele de sănătate avute în acest sezon, în timp ce Giedrius Arlauskis a ales să rămână în Gruia până la finalul sezonului. Totuşi, portarul lituanian se va transfera la o echipă din zona Golfului, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate

Alex Paşcanu, fotbalistul de naţională care poate reveni la CFR Cluj. Decizia e la Dan Petrescu

Alex Paşcanu a părăsit Anglia, în 2019, acolo unde a ajuns la şapte ani şi unde a fost legitimat la Leicester, cu destinaţia România. Fundaşul naţionalei U21 a României a jucat pentru echipele Under ale "vulpilor" şi a impresionat, fiind ales jucătorul anului în academie, în 2017. Întrucât competiţia pentru un loc în Premier League a fost acerbă, Alex Paşcanu a ales să se transfere la CFR Cluj, dar aventura sa în Gruia nu a durat mult. 

CFR Cluj a considerat că Alex Paşcanu are nevoie de experienţă şi l-a trimis, în iarnă, la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Acum, fundaşul central aşteaptă un semn din partea lui Dan Petrescu. În schimb, internaţionalul român a ţinut să sublinieze că are nevoie de minute pe teren: "Nu ştiu, nu ştiu. Deocamdată ştiu că trebuie să mă întorc la CFR Cluj, după ce se termină campionatul ăsta, dar eu, sincer, mă simt foarte bine aici (n.r. - la FC Voluntari) şi o să vedem ce va fi. Mi-ar plăcea să mă întorc la anul, să capăt şi mai multă experienţă. Dar acum depinde de CFR, de Voluntari şi de alte echipe. Vom vedea ce va fi, dar deocamdată trebuie să mă concentrez. Am plăcerea de a juca aici, e foarte bine şi încerc să mă bucur cât mai mult. 

O să trebuiască să avem o discuţie (n.r. - cu cei de la CFR), nu ştiu ce vor şi ei. E clar pentru mine, eu vreau să joc, să prind cât mai multe meciuri. Ştiu deja cum a fost acolo şi vedem din vară ce va fi, dar important pentru mine este să joc meci de meci şi să cresc de la meci la meci. Aici mă simt bine. Dar o să vedem, nu ştiu nici eu mai multe", a susţinut fundaşul lui FC Voluntari, imediat după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 2-0. 

Alex Paşcanu a fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB

Fotbalistul care aparţine de CFR Cluj a fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB, dar a Alex Paşcanu a considerat că ar avea mai multe avantaje la CFR Cluj: "Am luat în considerare mai multe aspecte, de exemplu antrenorul. La Cluj, era Dan Petrescu, despre care ştiam că este un antrenor de la care ai ce învaţa. La Steaua, nu ştiam cine este antrenor. Erau, de asemenea, pe o poziţie mai slabă în clasament. În plus, cei de la Cluj mă doreau de mai multă vreme şi asta m-a ajutat să iau o decizie. La Cluj există mai multă competiţie, dar asta mă ajută să mă dezvolt”, a declarat Alex Paşcanu, după ce a semnat cu CFR Cluj în august 2019. 

Andrei Burcă, Kevin Boli, Mike Cestor, Denis Ciobotariu şi Paulo Vinicius sunt fundaşii pe care se bazează Dan Petrescu la CFR Cluj, în acest moment. 

  • 5 meciuri a jucat Alex Paşcanu la CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare
Miracol in sport. Tenismena care joaca fara 5 degete s-a calificat pe tabloul principal la...