Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Billel Omrani: "Va accepta oferta"

CFR Cluj,  reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Billel Omrani: "Va accepta oferta"

FCSB

Comentarii

Billel Omrani se află în ultimele şase luni de contract, iar Gigi Becali stă cu ochii pe situaţia acestuia.

În eventualitatea în care Florin Tănase va pleca în cele din urmă de la FCSB, patronul bucureştenilor a anunţat că îl va lua liber de contract pe atacantul francez.

Finanţatorul de 63 de ani, influenţat şi de laudele lui MIhai Stoica pentru Omrani, a transmis chiar faptul că îi va da 400.000 de euro de euro la semnătură. 

Totuşi, Marius Bilaşco este de părere că vârful sosit în Gruia în urmă cu şase ani va fi de acord cu noul contract propus de conducerea campioanei şi nu va părăsi echipa.

"Eu văd posibilitatea ca el să plece, dar cred că în final va accepta oferta pe care clubul i-a făcut-o. Poate va fi îmbunătăţită. El a fost foarte deschis cu noi în ceea ce am discutat. Se gândeşte şi la viitorul lui, la faptul că poate câştiga mai mulţi bani, şi noi trebuie să înţelegem asta. Deocamdată pune în balanţă şi performanţa sportivă, există un echilibru.

Teoretic, poate semna cu orice echipă, dar cred că nu va pleca. Ăsta este feelingul meu. Dacă există declaraţii, poate au un anumit scop, să destabilizeze! Aţi văzut că în ultimul timp au existat constant aceste lucruri. E normal, suntem echipa de pe primul 1, care a dominat 4 ani campionatul din România. Trebuie să ne obişnuim cu aceste lucruri”, a declarat directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, pentru gsp.ro.

Cea mai recentă ofertă pentru Florin Tănase a venit din China

"Dacă îi plăteşti clauza lui Tănase, nu pot să îl ţin. Îl dau pe el şi îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani 3 - 400 000 de euro la semnătură şi gata. O să îi dau cât vrea şi o să îl iau”, spunea Gigi Becali, pentru ProX, marţi.

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de formaţia din Gruia, patru titluri în Liga 1 şi două Supercupe ale României.

Afla mai multe despre: omranigigi becalifcsbcfr clujbilasco 

viewscnt
Articole similare