Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu dă cărţile pe faţă! Cum percepe statutul său de rezervă la AC Milan: ”Mereu am fost titular în cariera mea”

Ciprian Tătăruşanu dă cărţile pe faţă! Cum percepe statutul său de rezervă la AC Milan: ”Mereu am fost titular în cariera mea”

AC Milan

Comentarii

Într-un interviu cu Milan TV, Ciprian Tătăruaşnu a vorbit despre statutul său de rezervă la AC Milan, după ce a fost obişnuit să fie titular mai toată cariera înainte.

Ajuns la 35 de ani, Ciprian Tătăruşanu este portarul de rezervă al lui AC Milan, după ce a ajuns la club în vara lui 2020.

După plecarea lui Donanrumma la PSG, românul spera că va fi titularizat, însă clubul a preferat să îl aducă pe Mike Maignan la Milano, goalkeeper-ul ce de abia luase titlul cu Lille.

Însă, francezul s-a accidentat, iar Tătăruşanu a primit şansa de a juca pentru gigantul italian, iar fostul portar al FCSB-ului nu a dezamăgit.

După ce sezonul trecut prinsese doar cinci meciuri, fostul portar al echipei naţionale a evoluat deja în şapte partide în actuala stagiune pentru milanezi şi a impresionat.

Momentul care l-a scos cel mai mult în evidenţă pe Tătăruşanu a avut loc în derby-ul cu Inter. Portarul a salvat un punct pentru AC Milan, apărând un penalty al lui Lautaro Martinez.

Cum percepe Ciprian Tătăruşanu statutul său de rezervă la AC Milan

În urma prestaţiilor sale, românul a fost lăudat prin presa italiană şi a vorbit despre tranziţia de la titular la începutul carierei la rezervă pe final de drum

Mereu am fost titular în cariera mea şi aveam colegi care nu jucau prea mult. Şi nu poţi înţelege acel sentiment, până nu eşti în acea situaţie.

Este o poziţie dificilă, dar sunt bucuros că măcar mă pot antrena, chiar dacă ştiu că nu voi juca în zilele de duminică. Tocmai de aceea, când a venit oportunitatea am fost foarte bine pregătit.

De la început, relaţia noastră a fost foarte bună. Când Mike a venit, eu vorbind limba franceză, am făcut totul pentru a-l ajuta şi pentru a-i arăta ceea ce vor antrenorii de la noi, portarii.

Când intrii în istorie cu ceva pozitiv e foarte frumos, te face fericit. Să aperi un penalty e ceva special, dar să reuşeşti acest lucru într-un derby este şi mai şi.

Mereu este o plăcere să mă întorc pe Artemio Franchi. Sper să apăr bine şi să obţinem victoria”, a declarat Ciprian Tătăruşanu, pentru Milan TV.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare