Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Combo-ul care ar speria Superliga! Dorinel Munteanu ar putea face ravagii la o echipă din România. ”Sigur făceau multe puncte” | EXCLUSIV

Combo-ul care ar speria Superliga! Dorinel Munteanu ar putea face ravagii la o echipă din România. ”Sigur făceau multe puncte” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu este poate cel mai apreciat antrenor din Superligă. După ce a câştigat titlul cu Oţelul în 2011, ”Neamţul” a mai făcut o minune la Galaţi şi a reuşit două promovări succesive cu formaţia de la malul Dunării, din Liga 3 în Liga 1.

Cel mai selecţionat fotbalist din istoria echipei naţionale a reuşit să o transforme pe Oţelul într-una dintre echipele de care granzii Superligii au început să se teamă. Fără nume mari în lot, Oţelul a împiedicat echipe care se luptă la poziţiile fruntaşe, precum Rapid, Universitatea Craiova şi Sepsi. Succesul roş-alb-albaştrilor s-a bazat pe aportul fabulos al suporterilor, liniştea de la club, dar şi pe pregătirea fizică, atât de importantă pentru tehnicianul gălăţenilor

Dorinel Munteanu ar face prăpăd la FCU Craiova. ”La cum se antrenează Buza, îl dădea afară”

În cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport,  Dan Udrea, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au făcut un exerciţu de imaginaţie, în care Dorinel Munteanu i-ar fi acceptat propunerea lui Adrian Mititelu şi ar fi venit la Craiova. În opinia lui Cosmescu, Juan Bauza, fotbalistul despre Nicolae Dică spunea că nu se antrenează la capacitate maximă, nu ar fi fost de acord cu pregătirea dură pe care ”Neamţul” ar fi implementat-o la echipă.

Basarab Panduru a susţinut că, formaţie din Bănie ar fi avut mult mai multe puncte în acest moment, dacă Dorinel Munteanu ar fi fost antrenor, iar jucătorii ar fi alergat mai mult, având în vederea calitatea lor individuală.

Dan Udrea: ”Să presupunem că Adrian Mititelu îl aducea pe Dorinel Munteanu antrenor la FCU”

Basarab Panduru: ”Stătea mai puţin decât Nicolae Dică”

Dan Udrea: ”La cum se antrena Bauza, Dorinel îl dădea afară. Ce zicea Mititelu?”

Basarab Panduru: ”Zicea: N-ai cum, că nu mai rămâi cu nimeni. Îi dai afară pe toţi”

Bogdan Cosmescu: ”Două antrenamente prindea Dorinel. Ştii de ce? Că nu apuca Bauza să ia legătura cu Mititelu între ele, că poate era plecat”

Basarab Panduru: ”Gândiţi-vă acum dacă FCU Craiova alerga cum aleargă Oţelul. La ce calitate au jucătorii, nu ai cum să nu faci puncte. E aproape imposibil. Multe puncte”

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948dorinel munteanubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare