Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Valentin Mihăilă pentru a fi cumpărat definitiv de Atalanta: ”De asta depinde opţiunea”

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Valentin Mihăilă pentru a fi cumpărat definitiv de Atalanta: ”De asta depinde opţiunea”

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă a semnat cu Atalanta, sub formă de împrumut, dar are şansa de a fi achzhiţionat definitiv de formaţia din Bergamo.

Valentin Mihăilă a prins cu adevărat transferul carierei, după ce a fost adus de Atalanta în ultima zi a perioadei de mercato, sub formă de împrumut.

Românul a impresionat pe alocuri cu Parma, dar a fost afectat în ultimul timp de accidentări şi de schimbarea sistemului de joc.

Din această cauză, conducerea ”cruciaţilor” a fost dispusă să renunţe, cel puţin temporar, la internaţionalul român, iar transferul reprezintă o adevărată lovitură pentru Mihăilă.

Împrumutul include o opţiune de cumpărare definitivă, iar Giovanni Becali a dezvăluit cum poate fi activată acea clauză.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească Mihăilă pentru a fi cumpărat definitiv de Atalanta

Impresarul a afirmat că dacă Mihăilă va juca cel puţin 20 de minute în 50% dintre meciurile Atalentei rămase din acest sezon, atunci formaţia din Bergamo va fi obligată să îi plătească suma de transfer.

Conform lui Becali, Parma ar urma să încaseze în jur de 10 milioane pentru ”tricolor”, dacă va fi activată acea opţiune.

E un transfer realizat în timpul celor tre-patru luni. Ştiam că sunt interesaţi, ştiam că vor pe bandă, pe viteză. Parma recuperează aproape 10 milioane pe Mihăilă.

Foarte încântaţi şi preşedintele, şi directorul sportiv, şi antrenorul... antrenorul mai puţin, că e foarte rigid, foarte strict, la el nu merge cu <<mă fac că alerg>>.

Acolo trebuie să alergi şi să joci. Acum exista opţiune obligatorie care depinde de 50% din meciurile pe care le are Atalanta, atât în Europa, cât şi în campionat, cu condiţia să joace cel puţin 20 de minute.

El a fost primit cu aplauze, a fost primit cu urale, suporterii îl aşteptau foarte bine.Îl ştiau bine, a jucat şi contra lor.

E o relansare a lui în fotbalul mare, Atalanta e o echipă care poate să joace şi în Champions League şi anul următor, dar opţiunea lui obligatorie nu depinde de participarea în... ci numai de 50% şi 20 de minute dintr-un meci”, a declarat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: valentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare