Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversele din jurul Wandei Nara. Cum este văzută în Argentina soţia lui Icardi

Controversele din jurul Wandei Nara. Cum este văzută în Argentina soţia lui Icardigalerie foto

Diverse

Comentarii

Soţia şi agenta fotbalistului Mauro Icardi, Wanda Nara, a devenit un personaj controversat în ultimii ani, în fotbal, din cauza influenţei dăunătoare asupra atacantului, a înregistrărilor în care întreţine partide de amor, a imaginilor controversate pe care le publică, dar şi din cauza infidelităţii.

În trecut, Wanda Nara a provocat un scandal imens, după ce l-a sedus pe Mauro Icardi, actualul atacant al lui PSG, în timp ce era căsătorită cu Maxi Gomez (34 de ani), în timp ce cei doi jucători erau coechipieri. În acest moment, Wanda Nara e considerată cea mai influentă femeie din fotbalul mondial, datorită carierei sale de impresar.

Cuplul şi-a făcut o reputaţie proastă inclusiv în Argentina, ţara lor natală. Un fost coechipier al lui Icardi a dezvăluit, pentru Sun Online, despre modul în care sunt văzuţi cei doi în ţara sud-americană: „Argentina e una dintre cele mai pasionate ţări de fotbal. Când Icardi a început relaţia cu coechipierul său de la naţională, iar cei trei copii i-au fost luaţi, fanii au fost dezgustaţi. Wanda nu e plăcută în Argentina, dar ei nu-i pasă. Îi place să se laude cu lucrurile ei scumpe, publică imagini dezbrăcată... S-ar putea să se lase urât pentru ei, dacă revin în Argentina”.

GALERIE FOTO CU WANDA NARA

  • Wanda Nara e foarte atentă cu cei 5.9 milioane de urmăritori de pe Instagram, unde publică imagini provocatoare.

De asemenea, cuplul a fost implicat într-un scandal uriaş anul trecut. Motivul a fost o presupusă înregistrare în care Wanda Nara întreţine relaţii intime cu fostul coechipier al lui Icardi de la Inter, Marcelo Brozovic. Agenta a negat acuzaţiile la acel moment.

Wanda Nara, atacată din nou de tatăl ei: ”S-a pierdut în faimă şi bani”

Andres Nara, tatăl Wandei Nara, spune că fiica lui s-a lăsat dusă de val după ce s-a căsătorit cu Mauro Icardi şi asta i-a dăunat extrem de mult.

Wanda Nara, soţia lui Mauro Icardi, a rupt orice relaţie cu tatăl său. Principalul lucru pe care i l-a reproşat a fost că ţine în continuare legătura cu Maxi Lopez, fostul ei soţ. Însă Andres Nara spune că cearta cu fiica sa a pornit de la faptul că Wanda s-a schimbat radical după ce a devenit faimoasă şi a început să câştige tot mai mulţi bani. Punctul culminant, spune Andres Nara, a fost momentul în care s-a cuplat cu fotbalistul Mauro Icardi.

”S-a pierdut în faima şi banii lui. Wanda ar trebui să înveţe mai multe lucruri de la sora ei, Zaira. Relaţia pe care o am cu Zaira este total diferită faţă de cea pe care o am cu Wanda. A fost mai simplu cu ea, are caracter. Nu i-am cerut niciodată Zairei să mă ajute în relaţia cu Wanda. Nu vreau să intervină nimeni”, a declarat Andres Nara, citat de Marca.

​GALERIE FOTO CU WANDA NARA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wanda naraicardi 

viewscnt
Articole similare