Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Ce lovitură istorică pregăteşte Gigi Becali la FCSB. Liverpool îl urmăreşte pe Florinel Coman pentru a-l înlocui pe Mane

FABULOS! Ce lovitură istorică pregăteşte Gigi Becali la FCSB. Liverpool îl urmăreşte pe Florinel Coman pentru a-l înlocui pe Mane

FCSB

Comentarii

FCSB are cei mai râvniţi jucători din fotbalul românesc, iar Gigi Becali pregăteşte noi transferuri spectaculoase în perioada de mercato din vară.

FCSB vinde jucători pe bani mulţi aproape în fiecare vară, singura excepţie fiind chiar pauza dinaintea acestui sezon, când Gigi Becali n-a reuşit să dea nicio lovitură importantă pe piaşa transferurilor. Însă lunile care urmează se anunţă a fi extrem de profitabile pentru patronul roş-albaştrilor, iar asta doar datorită lui Dennis Man şi Florinel Coman.

Cei doi fotbalişti au fost urmăriţi, în vara anului trecut, la Campionatul European de tineret, apoi evoluţiile lor din acest sezon au fost studiate cu mare atenţie de scouteri de la cluburi importante din Europa. Astfel, spre fericirea lui Gigi Becali, Dennis Man are oferte importante de la echipe precum Feyenoord, Atalanta, Fenerbahce sau Sheffield United.

Becali e în culmea fericirii. Florinel Coman, aproape de plecarea de la FCSB

Clubul olandez oferă şapte milioane de euro, sumă care nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali, însă toate celelalte trei cluburi au pregătit oferte de zece milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB. Însă o lovitură şi mai importantă o poate da patronul roş-albaştrilor cu Florinel Coman.

Americanii de la Orlando City, West Ham, Fiorentina sau AS Roma vor să-l transfere pe mijlocaşul de 22 de ani de la FCSB. Iar dacă în trecut s-a scris în presa din Anglia că Manchester City îl urmăreşte pe Florinel Coman (DETALII AICI), acum, un alt club uriaş din Premier League îl are pe listă pe Florinel Coman.

Site-ul liverpoolecho.co.uk a scris despre plecarea lui Sadio Mane la Real Madrid, astfel că a alcătuit o listă cu posibili înlocuitori ai fotbalistului senegalez. Iar primul trecut pe listă de jurnaliştii britanici este chiar Florinel Coman.

"Coman are cifre foarte bune, însă toate cifrele sunt înregistrate în campionatul României, care este departe de nivelul din Premier League. Astfel, nimeni nu poate garanta că Florinel Coman ar putea face faţă în elita fotbalului.

În concluzie, ar putea fi un risc să încerci să înlocuieşti un jucător de top din Premier League cu un fotbalist care abia a împlinit 22 de ani" , au scris jurnaliştii britanici.

  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare