Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea a vorbit despre lupta pentru titlu! Ce şanse le dă naşului Becali şi FCSB-ului şi ce echipă îi ”place cel mai mult” | EXCLUSIV

Cristi Borcea a vorbit despre lupta pentru titlu! Ce şanse le dă naşului Becali şi FCSB-ului şi ce echipă îi ”place cel mai mult” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Cristi Borcea a vorbit despre şansele la titlu ale FCSB-ului, formaţie patronată de naşul său de cununie din a doua căsătorie, Gigi Becali. În opinia fostului finanţator de la Dinamo, latifundiarul are cel mai valoros lot din Superligă.

Deşi mai este doar o etapă rămasă din actualul sezon regular al Superligii, nu mai puţin de cinci formaţii încă pot spera că pot câştiga titlul, deşi nu toate au acest obiectiv.

Momentan, doar Universitatea Craiova şi-a anunţat ”retragerea” din cursa pentru campionat, deşi se află la doar 10 puncte de liderul Farul, diferenţă care se înjumătăţeşte în play-off.

Cristi Borcea a vorbit despre lupta pentru titlu

Nici Rapid nu are neapărat obiectivul de a câştiga Superliga, deşi fanii visează să sărbătorească anul centenarului cu primul titlu din ultimii 20 de ani.

Concret, doar Farul Constanţa, CFR Cluj şi FCSB îşi menţin şi acum, cu orice preţ, dorinţa de a pune mâinile pe trofeu la finalul stagiunii, iar lupta este strânsă.

Echipa pregătită de Gică Hagi are un avans de doar un punct faţă de formaţia lui Dan Petrescu, în timp ce încă şase puncte o despart pe campioană de vicecampioană.

Chiar şi aşa, Cristi Borcea este de părere că FCSB are şanse să cucerească titlul, în contextul în care ar avea cel mai valoros lot din ţară.

Ce şanse le dă naşului Becali şi FCSB-ului şi ce echipă îi ”place cel mai mult”

Din punctul de vedere al jocului, Farul Constanţa l-a dat pe spate pe fostul patron de la Dinamo, care a recunoscut că formaţia dobrogeană a fost preferata sa în acest sezon.

În final, Borcea i-a dat dreptate lui Dan Petrescu şi a afirmat că, în viitor, nicio echipă din România nu va mai reuşi să se califice în primăvara europeană.

”(n.r. naşul are sanse la titlu?) Are şanse, după părerea mea, are cea mai bună echipă. Şi Craiova, şi CFR au echipă, mie îmi place cel mai mult cum joacă Farul lui Gică.

(n.r. Gigi Becali va ieşi curând din fotbal?) Nu, nu are decât credinţă, familie şi Steaua (n.r. FCSB). (n.r. visul dumnealui cu Liga Campionilor e tangibil?) Nu. 

O echipă din România nu are lotul... ce spune Dan Petrescu e adevărat, nu va mai exista în următorii 10 ani o echipă care să ajungă în primăvara europeană, din România”, a declarat Cristi Borcea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare