Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Dică să trăiască "cea mai mare umilinţă a carierei". Becali: "Le-am zis să facă ce vor. Nu jucăm în mocirlă!"

Cum a ajuns Dică să trăiască "cea mai mare umilinţă a carierei". Becali: "Le-am zis să facă ce vor. Nu jucăm în mocirlă!"

FCSB

Comentarii

Hermannstadt - FCSB 3-0. Vicecampioana a fost eliminată ruşinos din Cupa României, iar tehnicianul Niciolae Dică a vorbit după meci de una din cele mai mari umilinţe trăite de el în carieră, ca jucatăor sau ca antrenor.

Rezultatul nu l-a supărat însă la fel de mult pe patronul Gigi Becali, care oferă şi o explicaţie pentru prestaţia pe alocuri penibilă a roş-albaştrilor: le-a "ordonat" jucătorilor săi să se protejeze în disputa cu Hermannstadt, pentru a nu risca vreo accidentare.

Dică spunea după meci că le-a transmis jucătorilor că îşi doreşte sâ câştige trofeul pus în joc, dar că aceştia "nu au înţeles mesajul". Se pare însă că Budescu şi compania au înţeles mult mai bine mesajul transmis de patron.

"Nu e non-combat, că nu pot să le cer niciodată aşa ceva! Le-am spus doar să se protejeze, asta le-am cerut. Le-am zis să se dea la o parte dacă bagă adversarii alunecare, să facă ce vor!

Le-am dat ordin, le-am zis de trei ori asta! Noi jucăm fotbal pe gazon, am dat milioane de euro pe jucători. Steaua nu va mai juca pe mocirlă sau pe gheaţă. Am jucători de trei, patru milioane de euro, nu sunt de acord ca ei să joace pe mocirlă. O să vedeţi şi acum în campionat. Dacă e mocirlă, nu jucăm.

Cupa România nu este o competiţie organizată aşa cum trebuie. Nu ne interesează, sezonul viitor ieşim din primul tur, o să jucăm cu rezervele
", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Vezi aici declaraţia dată de Dică după meci.


 

Afla mai multe despre: dicabecalifcsbjucatori 

viewscnt
Articole similare