Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a pornit conflictul dintre Leo Grozavu şi Valentin Creţu: ”Ne-a dat, ne-a scos, de etnie şi altele”. Cum l-a jignit pe jucătorul FCSB-ului

Cum a pornit conflictul dintre Leo Grozavu şi Valentin Creţu: ”Ne-a dat, ne-a scos, de etnie şi altele”. Cum l-a jignit pe jucătorul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu şi Valentin Creţu au avut un conflict pe tunelul de la vestiare, în timpul meciului FCSB - Sepsi (1-1), în urma căruia primul a fost eliminat de arbitru. Acum, Leo Grozavu a povestit ce s-a întâmplat.

Leo Grozavu şi Valentin Creţu au avut un conflict la pauza meciului FCSB - Sepsi. Cei doi s-au luat la ceartă şi au fost la un pas să se ia la bătaie. În urma acelui incident, Leo Grozavu a văzut al doilea galben şi a fost trimis în tribune.

La final, Valentin Creţu s-a plâns că Leo Grozavu l-a jignit. Antrenorul lui Sepsi spune însă că i s-a adresat cu ”băi, ţarane”. Grozavu spune că a fost deranjat de atitudinea cu Valentin Creţu, care, în timpul primei reprize, a avut mai multe dispute cu cei pe pe banca echipei din Sfânut Gheorghe. 

”Să vă zică Robert Ilyeş şi cei de pe banca noastră. Sunaţi-i şi întrebaţi-i ce au auzit din gura lui Creţu. Ne-a dat, ne-a scos, de etnie şi altele. Ce vină au colegii mei că sunt din Ţinutul Secuiesc? Că participă şi ei la campionat şi îşi apără corect şansele? 

(n.r. că l-a jignit pe Creţu) Da, „Băi, ţărane", asta i-am zis. Nu că ar fi o problemă că e de la ţară, ci că e un parvenit şi un mincinos. Nu e prima dată când face aşa. Iar el apoi m-a ameninţat, că ne mai întâlnim. I-am zis imediat că sunt acolo, nu mai e cazul să ne întâlnim, pentru că nu-mi face plăcere. Erau mulţi oameni acolo, să spună dacă am avut vreo intenţie să-l ating sau dacă mint cu ceva. Poate că s-a simţit jignit că l-am făcut ţăran, dar nu l-am înjurat sau să fi fost agresiv”, a declarat Leo Grozavu pentru gsp.ro. 

”Din păcate nu aduce bine fotbalului românesc asemenea personaj să înjure jucătorii şi am primit eu galben. Nu mai vreau să vorbesc, mai grav de înjurături”, Valentin Creţu, despre Leo Grozavu. 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare