Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se simt echipele din Liga 2 când merg pe bijuteria de arenă a Stelei: ”Am venit mai repede cu jucătorii la stadion, să se obişnuiască, aveau emoţii”

Cum se simt echipele din Liga 2 când merg pe bijuteria de arenă a Stelei: ”Am venit mai repede cu jucătorii la stadion, să se obişnuiască, aveau emoţii”

Liga 2

Comentarii

În urma egalului dintre Steaua şi Şelimbăr, antrenorul oaspeţilor, Eugen Beza, a vorbit despre cum s-au simţit jucătorii săi pe arena Stelei.

Steaua a reuşit doar să remizeze împotriva lui Şelimbăr, scor 0-0, pe teren propriu, în a şaptea etapă a Ligii 2. Băieţii lui Opriţa au dominat meciul, dar nu au putut înscrie, astfel că au fost nevoiţi să se mulţumească cu un singur punct.

S-a vorbit mult despre noul stadion din Ghencea, stadion ce este mult peste majoritatea arenelor din divizia secundă, iar Eugen Beza a discutat despre cum afectează asta jucătorii. Tehnicianul lui Şelimbăr a recunoscut că fotbaliştii săi au avut mari emoţii pe stadionul Steaua, având în vedere că nu au mai avut şansa să joace pe o astfel de arenă până acum.

Cum se simt echipele din Liga 2 când merg pe bijuteria de arenă a Stelei

Este un rezult foarte bun pentru noi, pentru că veneam după înfrângerea în deplasare. Am câştigat pe un stadion mare, pentru jucătorii noştri a fost ceva inedit, majoritatea dintre ei nu au avut parte în carieră de aşa ceva.

M-am temut de asta, s-a simţit mai ales pe faza de atac teama. E un sezon în care vrem să ne consolidăm ca şi club, să rămânem în Liga 2, pentru că e foarte important de realizat acest lucru.

Vă spun sincer, am venit mai repede la stadion, ca băieţii să se obişnuiască, pentru că oricât le-aş fi spus eu să nu aibă teamă, emoţii pe un asemenea stadion, şi eu am fost fotbalist. La început eşti preocupat de poze, de reţele de socializare”, a declarat Eugen Beza.

Afla mai multe despre: liga 1şelimbărsteaua şelimbăreugen beza 

viewscnt
Articole similare