Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, voi săruta steagul". Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, puşi în dificultate în prima zi la Rapid. Răspuns surprinzător în privinţa echipei pe care o susţin: "Refuz"

"Da, voi săruta steagul". Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, puşi în dificultate în prima zi la Rapid. Răspuns surprinzător în privinţa echipei pe care o susţin: "Refuz"

Rapid

Comentarii

Ultimele achiziţii de la Rapid Bucureşti, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, amândoi cu trecut la FCSB, au efectuat primul antrenament sub comanda lui Adrian Mutu.

Cum au răspuns Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă în privinţa echipei preferate: "Da, voi săruta steagul"

În ultimele săptămâni, Rapid Bucureşti i-a convins să semneze pe doi fotbalişti alungaţi de Gigi Becali de la FCSB. 

Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea au fost puşi pe liber după ce FCSB a pierdut titlul în faţa Farului, iar giuleştenii au văzut oportunitatea de a-i transfera. 

La reunire, Iulian Cristea s-a declarat fan al lui Gaz Metan şi a susţinut că vrea să devină campion al României cu Rapid Bucureşti. 

"M-a încercat un sentiment bun, o echipă de tradiţie. E doar bucurie. Am fost primit foarte bine de colegi. Nu e nicio trecere importantă pentru mine. Acum sunt la Rapid şi îmi doresc să fac o treabă foarte bună. Sper să mă accepte suporterii, sper să fiu evaluat după ce fac aici şi nu după trecutul meu. Meciul cu FCSB va fi un simplu meci de trei puncte şi mergem înainte. 

Am avut o discuţie cu Pinti şi domnul MM şi am zis că din vară vreau să joc, că veneam după accidentare şi vreau să joc. Mai bine că a fost aşa.

Am ales Rapid pentru că e o echipă de tradiţie. Ne batem acolo sus, pentru cupele europene. Din acest an sper să fim campioni

(n.r. - Poţi să spui că ţineai cu Rapid de mic?). Nu pot să spun lucrul acesta. Eu am crescut la Mediaş, acolo am făcut junioratul. Sunt 'gazist', de acolo am plecat în fotbalul mare. Îmi doresc să fiu campion cu Rapid", a declarat Iulian Cristea. 

Răzvan Oaidă a refuzat să răspundă în privinţa echipei favorite. 

"(n.r. - cum te simţi în tricoul Rapidului?) Mă simt foarte bine. Sunt nerăbdător să încep. Mi-a fost dor de fotbal. E un pas important, Rapid e un club mare şi îmi doresc să fac treabă aici. Îmi doresc să fiu bine de suporteri. 

Da, cu siguranţă voi săruta steagul. Aştept orice meci, avem un obiectiv mare şi fiecare meci va fi important. Nu am de luat nicio revanşă. Îmi doresc să iau titlul cu Rapid.

Când eram mic cu cine ţineam? Mi se pare aşa o întrebare puţin mai (n.r. - râde).... Nu riscantă, ironică. O refuz", a spus Răzvan Oaidă.

Afla mai multe despre: iulian cristearazvan oaidatransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare