Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă ne vreţi alături de voi, aduceţi-l înapoi!” Unul dintre antrenorii la modă din România, dorit cu insistenţă de suporteri la fosta sa echipă

”Dacă ne vreţi alături de voi, aduceţi-l înapoi!” Unul dintre antrenorii la modă din România, dorit cu insistenţă de suporteri la fosta sa echipăgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Dragoş Militaru a făcut minuni la Unirea Dej şi este regretat de suporterii formaţiei din liga secundă. Cu ”Nagelsmann” de România” antrenor, Dej a promovat în Liga 2 în urmă cu doi ani şi a reuşit să ajungă în play-off-ul competiţiei în sezonul trecut, unde s-a luptat de la egal la egal cu nume mari precum Steaua, Dinamo sau Oţelul Galaţi.

Militaru a plecat de la Dej după finalul stagiunii trecute şi a semnat cu Chindia Târgovişte, formaţie care nu şi-a ascuns intenţia de a promova în Superligă. Cu toate acestea, tânărul antrenor, în vârstă de 33 de ani, a plecat după doar trei etape, Vasile Miriuţă fiind numit antrenor principal pe banca târgoviştenilor.

Plecarea lui Militaru de la Dej nu a fost benefică nici pentru antrenor, dar nici pentru echipă. În actuala stagiune, alb-albaştrii au doar şase puncte după şase jocuri, perioadă în care au adunat doar o victorie. Suporterii Unirii şi-au pierdut răbdarea cu Dacian Nastai, pe care îl vor plecat din Dej şi îşi doresc ca Militaru să revină pe banca echipei pe care a scris istorie.

După eşecul cu FC Argeş de la începutul săptămânii, fanii au afişat un mesaj la stadion în care îi cereau demisia imediată lui Nastai.

Pleacă Nastai, vine Militaru?

La meciul de acasă cu Slobozia din această etapă, Brigada Someşană, grupul de ultraşi care susţin formaţia locală, s-a prezentat într-un număr mai mic decât de obicei şi a afişat un banner pe care era scris:” Dacă ne vreţi alături de voi, aduceţi-l pe Dragoş (n.r. Militaru) înapoi”.

Este de urmărit dacă Militaru va aştepta un contract din Superligă, sau va dori să continue tot la un club din eşalonul secund.

Afla mai multe despre: unirea dejdragoş militaruliga 2 

viewscnt
Articole similare