Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a rămas perplex. Ce i-a spus lui Camora imediat după ce fundaşul a făcut penalty şi a fost eliminat

Dan Petrescu a rămas perplex. Ce i-a spus lui Camora imediat după ce fundaşul a făcut penalty şi a fost eliminat

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a rămas perplex după ce a văzut că Mario Camora a fost eliminat pentru că a blocat intenţionat cu mâna o minge care se îndrepta spre poarta goală. Jablonec a primit penalty la acea fază şi a înscris unicul gol al meciului.

Campioana României a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în deplasare, în prima etapă a grupelor Conference League.

Unicul gol al meciului a venit în minutul 52 la capătul unor greşeli în lanţ făcute de apărarea CFR-ului.

Mario Camora a blocat cu mâna o minge care se îndrepta spre poartă, după o gafă a lui Bălgrădean, a fost eliminat şi Jablonec a primit penalty. Dan Petrescu a rămas perplex când a văzut decizia arbitrului.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Camora după ce a comis penalty şi a fost eliminat

CFR Cluj a avut o evoluţie foarte slabă cu Jablonec. Momentul decisiv a venit în minutul 51, când, la o centrare de pe stânga, Bălgrădean a ieşit greşit pe minge.

Balonul a ajuns la bara a doua, de unde a fost reluat spre poartă de un jucător al lui Jablonec. În disperarea de a salva golul, Mario Camora s-a aruncat şi a scos mingea cu mâna. Până atunci, Camora fusese unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

Pentru acea intervenţie, internaţionalul român a fost eliminat şi Jablonec a primit penalty-ul din care Pilar a înscris unicul gol al partidei.

Toată acea fază l-a lăsat perplex pe Dan Petrescu. Vizibil afectat, Dan Petrescu l-a luat la întrebări pe Camora în momentul în care fundaşul de 34 de ani a ajuns la marginea terenului:

”Ce-ai făcut, mă? Ce-ai făcut? Ce a fost asta?”, l-a întrebat Dan Petrescu pe Camora, fără ca acesta să ofere vreun răspuns.

La finalul meciului, Mario Camora a fost apărat de Ştefan Godola, acţionar minoritar al lui CFR Cluj. Omul de afaceri susţine că arbitrul ar fi trebuit să fluiere fault în atac, deoarece Camora fusese împins:

”Nu mă îngrijorează forma lui Camora. El a fost mereu un mare sportiv, un mare caracter. Ce să spun? A fost o fază discutabilă la eliminare. Eu am văzut că a fost împins. Judec ca un inginer. Poate a fost fault şi a pus mână pe minge după”, a declarat Gadola pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare