Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, îngrijorat după debutul cu înfrângere din Coreea de Sud. ”Avem multe de îmbunătăţit”

Dan Petrescu, îngrijorat după debutul cu înfrângere din Coreea de Sud. ”Avem multe de îmbunătăţit”
Comentarii

Antrenorul român Dan Petrescu (56 de ani) a debutat cu o înfrângere în mandatul său de la Jeonbuk Hyundai (Coreea de Sud), sâmbătă, fiind învins în deplasare de Gwangju, scor 0-2, în etapa a 19-a de campionat.

Înfrângere pentru Dan Petrescu la debut

În urma acestui rezultat, Jeonbuk a picat pe locul opt, 27 de puncte, la egalitatea cu Daejeon şi Daegu. De partea cealaltă, adversara din Gwangju a urcat până pe locul cinci, cu 28 de puncte.

Dan Petrescu, îngrijorat după debutul cu înfrângere din Coreea de Sud. ”Avem multe de îmbunătăţit”

”Nu ne-am descurcat bine în prima repriză. Jucătorii ce au revenit după accidentări nu sunt într-o situaţia fizică bnă. A fost o combinaţie de factori ce nu nu ne-au avantajat. Avem multe de îmbunătăţit. Vom da o şansă şi jucătorilor ce au evoluat mai puţin”, a declarat Dan Petrescu după meci, citat de Hankyung.com.

Dan Petrescu: ”Este o onoare să mă aflu la cel mai mare club din Coreea şi Asia”

”Este o onoare pentru mine să mă aflu la cel mai mare club din Coreea şi Asia. Sunt extrem de încântat şi fericit să fiu aici. Decizia am luat-o pentru că atunci când am antrenat în China, am jucat în Champions League împotriva lui Jeonbuk, iar în acea perioadă, echipa era foarte bună.

Când am venit în oraş am văzut facilităţi bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut şi am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experienţă ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată şi că este o mare responsabilitate pentru mine, ştiu asta.

Sunt fericit şi nerăbdător pentru această experienţă şi cred că am ales clubul potrivit, la momentul potrivit pentru mine”, a declarat Dan Petrescu, la prezentarea oficială la Jeonbuk.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare