Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gigi Becali s-a înşelat în privinţa lui Vătăjelu. La începutul săptămânii ”semnase” în Arabia Saudită, dar a rămas în Superligă

OFICIAL | Gigi Becali s-a înşelat în privinţa lui Vătăjelu. La începutul săptămânii ”semnase” în Arabia Saudită, dar a rămas în Superligă

Superliga

Comentarii

Bogdan Vătăjelu este noul jucător al Universităţii Cluj. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a ”Şepcilor Roşii”.

”Am mutat din nou pe piaţa transferurilor şi l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroşi fundaşi stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Bine ai venit la “U”, Bogdan!”, a notat ”U” Cluj pe Facebook.

Gigi Becali s-a înşelat în privinţa lui Vătăjelu

Universitatea Craiova a anunţat la începutul săptămânii despărţirea de Bogdan Vătăjelu, iar finanţatorul FCSB-ului părea că şi-a luat gândul de la transferul fostului jucător de la Sparta Praga. La o zi după comunicatul oltenilor, Gigi Becali a declarat că, Vătăjelu deja s-a înţeles cu o echipă din zona orientului.

”Vătăjelu am înţeles că semnat în Arabia. A fost o discuţie, dar a plecat. A semnat”, a spus Gigi Becali la începutul săptămânii.

Bogdan Vătăjelu are 190 de meciuri la nivelul primei ligi din România, toate în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova, formaţie alături de care a cunoscut şi cele mai importante succese din carieră. În tricoul oltenilor, Vătăjelu a câştigat Cupa României în sezonul 2020/2021 şi Supercupa României la începutul sezonului următor.

 

Afla mai multe despre: vatajelucs u craiova 

viewscnt
Articole similare