Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, luat peste picior de MM Stoica: ”Suporterii nu vin la meci, din partea cui să aibă CFR presiune?” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, luat peste picior de MM Stoica: ”Suporterii nu vin la meci, din partea cui să aibă CFR presiune?” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

După ce a vorbit despre presiunea imensă de la CFR, MM Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu.

CFR este din nou lider autoritar în Liga 1, aşa cum a fost o bună parte din ultimele patru sezoane şi jumătate.

Ardelenii au 10 puncte avans faţă de FCSB înaintea duelului direct şi speră la un al cincilea titlu consecutiv, al patrulea sub conducerea lui Dan Petrescu.

FCSB este singura echipă ce ar mai putea avea realist şanse de a prinde campioana României, dar ar avea nevoie disperată de o victorie în întâlnirea directă.

Petrescu a vorbit în multe rânduri despre aşteptările imense de la CFR iar, înaintea meciului cu FCSB,  a afirmat că ”cea mai mare presiune” e pe echipa sa, nu pe adversar.

MM Stoica l-a luat peste picior pe antrenorul clujenilor, ironizând-o pe CFR pentru lipsa fanilor din tribune.

Dan Petrescu, luat peste picior de MM Stoica

Suporterii care năvălesc la fiecare... se antrenează cu stadionul plin am auzit, nu mai vin la meci. Astea chestii aşa, de să ne aflăm în treabă.

Presiune in Romania există la Steaua (n.r. FCSB), Rapid, Dinamo, Craiova, CFR presiune din partea cui să aibă.

Nu există presiune la echipele de provincie, poate la Craiova, atât, uitaţi de presiune”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În ciuda ironiilor la adresa lui Petrescu, MM Stoica ştie ce adversar redutabil este ”Burscul” şi a punctat că una dintre calităţile sale, mai în glumă, mai în serios, este că nu se ”relaxează niciodată”.

Nu mai e strategie, lumea ştie exact despre ce este vorba. Petrescu are o calitate extraordinară, niciodată nu se relaxează. Şi pentru că nu se relaxează el, nu se relaxează nici colaboratorii sau jucătorii.

Tot timpul e o tensiune permanentă şi sunt pregătiţi de luptă. Să câştigi împotriva lui Petrescu e o performanţă”, a adăugat MM.

Duelul mult aşteptat dintre FCSB şi CFR va avea loc duminică seara, de la ora 20:30. 10 puncte despart cele două formaţii, cu doar nouă etape din sezonul regular rămase.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare