Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a confesat unui alt antrenor înainte de a pleca de la CFR Cluj! "S-au plictisit şi jucătorii". Ce s-a întâmplat de-a lungul sezoanelor din Gruia | EXCLUSIV

Dan Petrescu s-a confesat unui alt antrenor înainte de a pleca de la CFR Cluj! "S-au plictisit şi jucătorii". Ce s-a întâmplat de-a lungul sezoanelor din Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Ciprian Panait, ultima oară în Qatar, la Al-Kharaitiyat, a dezvăluit un dialog purtat cu tehnicianul Dan Petrescu, cel care în vară s-a despărţit de CFR Cluj, pentru a antrena în Coreea de Sud.

Cum lucra Dan Petrescu la CFR Cluj! Dezvăluirile unui antrenor cu care a discutat

Cunoscut pentru metodele de a-şi mobiliza echipele pe care le antrenează, Dan Petrescu a folosit şi tacticile potrivite, pentru a câştiga patru campionate cu CFR Cluj, dar şi pentru a avea un parcurs european cât mai lung cu echipa din Ardeal. 

Într-o discuţie cu Ciprian Panait, Dan Petrescu i-a dezvăluit cum a ştiut să producă schimbări la momentul potrivit, pentru a da un restart echipei cu care a produs performanţă. Deşi în ultimul sezon petrecut în Gruia n-a mai câştigat Superliga, "Bursucul" a marcat istoria clubului la care prima dată a ajuns în 2017. 

"Am avut o discuţie cu un antrenor care a câştigat multe campionate aici. Nu mă feresc, e vorba despre Dan Petrescu. 

Şi mi-a zis <<Joc acelaşi sistem, nu pot, trebuie să schimb, pentru că s-au plictisit şi jucătorii. Să încerc să schimb, să nu fie acelaşi sistem, sunt şi jucătorii obosiţi>>. 

E un exemplu concret. El juca 4-2-3-1, era la CFR, şi a trecut la 4-3-3, iar după a revenit la 4-2-3-1. Am vorbit cinci ore în avion cu el şi, ce a vorbit, a aplicat după aia", a declarat Ciprian Panait pentru Orange Sport. 

În vară, Dan Petrescu a părăsit din nou România şi a ales să semneze cu Jeonbuk, cu care este în plin campionat, în Coreea de Sud. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujciprian panait 

viewscnt
Articole similare