Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu surprinde: ”Am bagajul făcut, este soarta antrenorilor, nu avem ce face”

Dan Petrescu surprinde: ”Am bagajul făcut, este soarta antrenorilor, nu avem ce face”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu surprinde şi spune că mereu stă cu bagajele făcute, deoarece se aşteaptă oricând să fie dat afară, indiferet de clubul la care lucrează.

CFR Cluj a făcut doar 1-1 cu Randers, în etapa a doua din grupele Conference League şi rămâne fără victorie, după ce în primul meci a pierdut cu 1-0 în faţa lui Jablonec.

Este un nou rezultat negativ pentru Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj surprinde şi spune că are mereu bagajele făcute.

Dan Petrescu s-a plâns din nou şi spune că are deja bagajele făcute

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj n-a avut impactul aşteptat. Echipa din Gruia n-a câştigat niciunul dintre cele două meciuri din grupele Conference League şi a fost eliminată din Cupa României.

În plus, a pierdut şi primul meci din acest sezon, cu 1-0, în deplasarea de la FC Botoşani. Dan Petrescu spune că echipa sa este foarte dezavantajată de program, deoarece trebuie să joace din 3 în 3 zile.

Antrenorul lui CFR Cluj susţine că nu are timp să facă antrenamente şi echipa suferă din această cauză. Acum, Dan Petrescu susţine că meciul cu Mediaş, din campionat, este ca o finală pentru CFR Cluj.

Dan Petrescu a oferit şi o declaraţie surprinzătoare. Antrenorul în vârstă de 53 de ani susţine că are mereu bagajele făcute, indiferent de echipa la care lucrează:

”Trebuie să jucăm şi duminică, m-am gândit şi la asta şi e greu să joci din doua in doua zile sau 3, cum jucăm noi.

Nu facem antrenamente deloc, pur şi simplu stăm doar în avion, în autocar, pe teren mai puţin, pentru că nu avem timp.

Meciul cu Mediaş e acum o finală şi trebuie să facem cumva să ieşim cu capul sus, sunt convins că va fi foarte, foarte greu meciul, s-au adunat multe meciuri şi sper să câştigăm, avem nevoie mare.

În România se schimbă antrenorii, eu mereu am bagajul făcut, oriunde am fost aşa, sunt şi alţi antrenori, e soarta antrenorilor, nu avem ce face”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare