Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a dat lovitura! Cota de piaţă a starului de la Rapid s-a dublat

Dan Şucu a dat lovitura! Cota de piaţă a starului de la Rapid s-a dublat

Superliga

Comentarii

Albio Rrahmani este jucătorul momentului în România. Atacantul kosovar adus de Rapid de la Ballkani a impresionat pe toată lumea, izbutind să marcheze şase goluri în patru meciuri de campionat.

Transferat de la campioana din Kosovo în schimbul sumei de 400.000 de euro, Rrahmani a demonstrat că oficialii Rapidului nu s-au înşelat în privinţa lui. Graţie prestaţiilor sale solide, cota fotbalistului s-a dublat, conform Transfermarkt. Astfel, de la 600.000 de euro, Albion Rrahmani a ajuns să valoreze nu mai puţin de 1.2000.000 de euro. Astfel, atacantul kosovar a devenit al treilea cel mai bine cotat jucător al Giuleştiului, după Horaţiu Moldovan (2.000.000) şi Claudiu Petrila (1.600.000).

Adrian Ilie este sigur că Rapid va încasa bani frumoşi pe Rrahmani. ”Foarte interesant jucător”

“Un jucător foarte interesant, unul foarte bun, are calitate în faţa porţii, decide, e tehnic, joacă 1-2 cu ceilalţi. Ştie jocul, chiar dacă este tânăr. Ce nu mi-a plăcut la el este că la România – Kosovo nu a mişcat. Trebuie să fii constant. Foarte interesant jucător îmi place de el, cred că Rapid o să încaseze bani mulţi pe el, Pleacă pe 5 milioane de euro”, a spus Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Albion Rrahmani, după ce a ajuns la 6 goluri în 4 meciuri: "Sigur Rapid se va lupta pentru titlu"

„Vreau să înscriu în continuare şi să îmi ajut echipa. La penalty nu am şutat aşa cum trag eu de obicei, dar e bine că am înscris în cele din urmă. Meseria mea este golul! Trebuie să înscriu pentru că de asta mă aflu aici. Sigur Rapid se va lupta pentru titlu”, a declarat Albion Rrahmani.

De asemenea, fotbalistul care a fost pe teren în România - Kosovo a comentat evenimentele din peluză, care au dus la întreruperea partidei. 

”Nu ştiu ce să spun, sunt lucruri de natură politică. (n.r. ce s-a întâmplat odată ajunşi în vestiar, după întrerupere?) Nu s-a întâmplat nimic. Ne-am retras la vestiare, iar arbitrul ne-a spus că trebuie să jucăm. Meciul s-a reluat, dar nu bine pentru noi.

Sperăm ca în meciurile următoare din octombrie să câştigăm”, a adăugat Rrahmani, după Rapid 3-1 CFR.

Afla mai multe despre: rapiddan şucusuperligă 

viewscnt
Articole similare