Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, criticat pentru lipsa de reacţie în faţa jignirilor lui Gigi Becali: ”Te face sclav şi nu zici absolut nimic. Ţi-e frică de el? Că altora le raspunzi” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Şucu, criticat pentru lipsa de reacţie în faţa jignirilor lui Gigi Becali: ”Te face sclav şi nu zici absolut nimic. Ţi-e frică de el? Că altora le raspunzi” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a lansat un atac extrem de dur după ce a văzut că demersul său cu regula U21 de astăzi nu a avut câştig de cauză. I-a făcut ”sclavi” pe cei care nu l-au susţinut, printre ei aflându-se şi Dan Şucu.

Ziua de marţi, 27 iunie, a fost plină pentru Gigi Becali. A vrut să facă revoluţie înaintea Adunării Generale şi să stopeze regula care prevede că fiecare formaţie din primul eşalon trebuie să trimită în echipa de start un jucător U21.

Însă, la ieşirea de la sediul LPF, omul de afaceri şi-a manifestat dezamăgirea faţă de câţiva patroni ai echipelor din Superliga.

Într-un discurs cu nenumărate accente grosolane, Becali i-a împărţit în "sclavi şi stăpâni", în funcţie de cum a votat fiecare în privinţa regulii U21.

Dan Şucu, criticat pentru lipsa de reacţie în faţa jignirilor lui Gigi Becali: ”Ţi-e frică de el? Că altora le raspunzi” | VIDEO EXCLUSIV

Foarte puţine personaje din sfera fotbalului românesc au luat poziţie. Printre aceştia se numără Daniel Niculae, preşedintele clubului Rapid, Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, sau Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Inclusiv clubul Rapid Bucureşti a reacţionat printr-un comunicat oficial faţă de derapajul grosolan al finanţatorului de la FCSB.

Totuşi, faptul că Dan Şucu, pe care Gigi Becali l-a numit în mod direct ”sclav”, nu a replicat în niciun fel l-a stârnit pe Basarab Panduru, care l-a criticat dur pe finanţatorul giuleştenilor.

”Nu mi se pare normal. Adică te face sclav întruna şi să nu zici absolut nimic - să zică: nu comentez, nu mi se pare corect. Trebuia să răspunzi. Eşti făcut în ultimul hal.

De ce, ţi-e frică de Becali? Am văzut că altora le răspunzi. Dar aici gata. S-a terminat benzina sau ce? Sau aştepţi să faci un pomelnic, când îţi scrie altcineva, cum stau lucrurile.

Orice, dar nu ce-a spus. Nu poate să te facă cineva sclav într-una şi tu să zici că nu comentezi. Te face cum vrea şi nu zici absolut nimic pentru că e Gigi Becali? D-aia nu zice nimic”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Singura reacţie pe care a avut-o Dan Şucu după discursul controvesat a fost anunţul unui comunicat al Rapidului, comunicat care a fost emis în cele din urmă de clubul giuleştean.

Cum s-au împărţit voturile pentru regula U21 la sediul LPF

  • Au votat pentru ca echipele să nu mai fie obligate să introducă jucător U21: FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoşani, U Craiova 1948, Hermannstadt, Poli Iaşi. 
  • S-au opus modificării regulii U21: FC Voluntari, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Petrolul, UTA, U Cluj şi Rapid Bucureşti. 
  • S-au abţinut: Farul Constanţa şi Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: fcsbrapiddan sucugigi becaliregula u21sclav 

viewscnt
Articole similare