Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu evidenţiază marea problemă de la Rapid: ”Au aproape o echipă, dar n-au lot”

Daniel Pancu evidenţiază marea problemă de la Rapid: ”Au aproape o echipă, dar n-au lot”

Rapid

Comentarii

Rapid a debutat cu victorie la revenirea în Liga 1, însă Daniel Pancu nu este încă pe deplinătate convins de lotul echipei.

Rapid a câştigat primul meci de la revenirea în Liga 1, după ce a învins-o pe Chindia cu scorul de 1-0. Giuleştenii au trăit periculos pe alocuri, dar au reuşit să termine partida fără gol primit şi să plece acasă cu toate punctele.

Miţă Iosif, după ce s-a considerat să fie înlocuit după promovare, a rămas la conducerea echipei şi a obţin prima victorie în Liga 1 încă de la debut. Părerile erau împărţite despre tehnicianul giuleştenilor, însă laudele la adresa sa au început să curgă după victoria în faţa lui Emil Săndoi.

Daniel Pancu evidenţiază marea problemă de la Rapid

Daniel Pancu s-a alăurat şi el vocilor care îl elogiază pe Miţă Iosif. Legenda Rapidului este de părere că tehnicianul a demonstrat că poate antrena la nivel de primă divizie , dar a afimrat că lotul nu este destul de complet pentru un obiectiv prea ambiţios.

Au aproape o echipă, dar n-au lot. N-au încă un lot care să emită pretenţii la locurile de play-off. Miţă Iosif e omul care a adus Rapidul în a doua ligă sezonul trecut şi acum a demonstrat că se poate descurca şi la Liga 1. Cu siguranţă, cu siguranţă va veni un monet când mă voi întoarce. Adică sunt absolut convins de lucrurile astea”, a declarat Daniel Pancu, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidrapid chindialiga 1 

viewscnt
Articole similare