Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo debutează în noul sezon cu casa închisă! Mesajul lui Dario Bonetti pentru fani

Dinamo debutează în noul sezon cu casa închisă! Mesajul lui Dario Bonetti pentru fani

Dinamo București

Comentarii

Dinamo - FC Voluntari este meciul care închide prima etapă a noului sezon din Liga 1. Partida se va juca cu casa închisă, după ce toate biletele puse la vânzare au fost cumpărate.

Dinamo debutează în noul sezon cu casa închisă!

Dinamo - FC Voluntari se va juca cu casa închisă, după ce toate cele 7000 de bilete puse la vânzare au fost achiziţionate. Numărul limitat de bilete a fost cauzat de pandemia de Covid şi de restricţiile care permit o capacitate de doar 50% din cele 14 mii de locuri de pe arena din Ştefan cel Mare.

Astfel, ”câinii” vor debuta cu galeria în spate în noul sezon, unul care se anunţă foarte greu pentru Dinamo. Mai bine de jumătate din lotul primei echipe conţine jucători născuţi după anul 2000, iar puţini din fotbaliştii de bază de sezonul trecut au rămas la club.

Mesajul lui Dario Bonetti pentru fani

Însă, fanii oferă tot ce pot echipei, iar ”câinii” vor fi nevoiţi să dea la fel înapoi. Cu Dario Bonetti la conducere, Dinamo speră la salvarea secolului, cu un lot incomplet şi fără bani. Tehnicianul italian le-a transmis suporterilor un mesaj, prin care le muţumea pentru susţinere şi îşi declara deplina implicare.

”Am văzut imagini cu maşinile care vin spre Bucureşti şi cozile care sunt la casele de bilete. E ceva emoţionant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor.

Vreau să vă mulţumesc şi să vă rog să fiţi alături de aceşti tineri, care încă nu sunt pregătiţi fizic, dar sunt jucători buni. Ei pot forma baza pentru un viitor mai bune. Sunt cu voi din toată inima. Chiar dacă va fi dificil, vom lupta până la capăt!”, a transmis Bonetti.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştidinamo voluntaridario bonettiliga 1 

viewscnt
Articole similare