Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta l-a dat afară Becali pe Edi Iordănescu! Ce a făcut în ultima zi la FCSB. MM: "M-a şocat!" | EXCLUSIV

De asta l-a dat afară Becali pe Edi Iordănescu! Ce a făcut în ultima zi la FCSB. MM: "M-a şocat!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a dezvăluit, la Telekom Sport, gestul pe care Edi Iordănescu l-a făcut în ultima zi la FCSB, care i-a atras plecarea, după ce l-a înfuriat pe Gigi Becali. Iordănescu Jr. a trimis o notificare către club, în ultima zi la FCSB, în care a întrebat dacă există încredere şi susţinere pentru el, gest care l-a înfuriat pe Becali, care l-a dat afară.

De asta l-a dat afară Becali pe Edi Iordănescu! Ce a făcut în ultima zi la FCSB. MM: "M-a şocat!" | EXCLUSIV

Edi Iordănescu a fost antrenorul FCSB din septembrie până în noiembrie 2021 şi a legat opt meciuri fără înfrângere. Totuşi, Gigi Becali a fost nemulţumit de modul în care juca echipa şi, după mai multe contre, EdI Iordănescu a hotărât să plece de la echipă, în ciuda faptului că avea o clauză de reziliere de 500.000 de euro.

Înainte de plecare, Edi Iordănescu a trimis o notificare către club, după mai multe atacuri repetate ale lui Gigi Becali la adresa sa. Antrenorul, care între timp a devenit selecţioner, a întrebat conducerea clubului dacă există încredere şi susţinere pentru el, lucru care l-a înfuriat pe Gigi Becali.

Mihai Stoica, expertul Telekom Sport şi manager general la FCSB, a dezvăluit la Sport Report că gestul cu notificarea i-a fost fatal lui Edi Iordănescu. Gigi Becali s-a enervat şi l-a dat afară, după ce l-a rândul său a trimis o notificare către Edi Iordănescu, în numele clubului.

În direct la Telekom Sport, MM Stoica a spus că îşi dorea ca Edi Iordănescu să-şi termine mandatul la FCSB deoarece a lucrat foarte bine şi s-au înţeles foarte bine. În ultima vreme relaţiile dintre cei doi s-au răcit, după ce MM a fost deranjat de modul cum a procedat Edi Iordănescu în încercările sale de a-i lua la naţională pe Mihai Pintilii şi pe Thomas Neubert.

"Eu îmi doream ca Edi să-şi termine contractul la FCSB, am colaborat excelent cu el. Pe mine m-a şocat ultima zi, am stat toată ziua împreună şi seara ne-am trezit cu notificarea. Nu mă aşteptam sub nicio formă la asta. Ştiţi foarte bine povestea. Eu n-am ce să-i reproşez, şi-a făcut treaba foarte mine. Pe mine chestiile astea m-au deranjat. Consider că dacă mă respecta, îmi spunea de la început că vrea să-l ia pe Pintilii, că vrea să discute cu Neubert. Bineînţeles că n-aş fi putut să-i spun nu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Edi Iordănescu a antrenat pe FCSB în 12 meciuri, timp în care a pierdut doar două, a remizat de două ori şi a câştigat opt partide.

Afla mai multe despre: edi iordanescugestgigi becalifcsbantrenorplecare 

viewscnt
Articole similare