Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce consideră patronul Rapidului că era necesară înlocuirea lui Iosif: ”E simplu, acesta e motivul”. Antrenorul, aşteptat înapoi în Giuleşti deşi a fost dat afară | EXCLUSIV

De ce consideră patronul Rapidului că era necesară înlocuirea lui Iosif: ”E simplu, acesta e motivul”. Antrenorul, aşteptat înapoi în Giuleşti deşi a fost dat afară | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit despre înlocuirea lui Mihai Iosif.

Mihai Iosif a preluat-o pe Rapid într-un moment greu, când echipa era în Liga 2 şi avea emoţii că ar prinde play-off-ul.

În câteva luni, neexperimentatul antrenor a transformat formaţia giuleşteană din pretendentă la play-off în candidată la titul.

Deşi a pierdut campionatul, Rapid a obţinut promovarea directă în Liga 1, prin clasarea pe locul secund al Ligii 2.

Pentru prima dată în ultimii şase ani, Rapid avea să joace pe prima scenă a fotbalului românesc, lucru datorat în mare măsură lui Mihai Iosif.

Acest lucru, alături de faptul că Iosif e rapidist convins, au fost motivele pentru care înlocuirea sa a fost contestată, iar patronul a fost nevoit să explice de ce a luat această decizie.

Victor Angelescu a afirmat că rezultatele slabe din returul sezonului regular i-au fost fatale lui Mihai Iosif, care va avea totuşi uşa deschisă în continuare la Rapid.

De ce consideră patronul Rapidului că era necesară înlocuirea lui Iosif

E simplu, rezultatele din ultima perioadă, n-a mai câştigat meciuri. În clasamentul din retur suntem pe locul 14, e clar pentru mine. Ăsta e motivul.

Obiectivul a fost schimbat de antrenor şi de jucători, noi nu am vrut, dar vestiarul şi antrenorul şi-au dorit mai mult, dar la final am văzut că nu meritam să intrăm în play-off.

A contat că în ultimul timp am jucat slab, fără victorie de 11 meciuri. Altceva nu am ce să-i reproşez lui Mihai Iosif, avem o relaţie foarte bună şi vreau s-o păstrez.

Nu am ce să-i reproşez, a făcut tot ce a ţinut de el. Din ce ştiu eu, doreşte să continue cariera de antrenor, dar e prea la cald să discutăm despre continuarea colaborării, dar el va avea uşa deschisă la Rapid.

Nu cred că ar avea ceva de spus sau nu la nivel de relaţie-conducere, poate cu jucătorii, suporterii. Cred că ne-am înţeles foarte bine”, a declarat Victor Angelescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare