Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce poartă vestă, vrea să se bage în teren?" FABULOS | Explicaţia pentru apariţia ciudată a lui Solskjaer la meciul cu PSG

"De ce poartă vestă, vrea să se bage în teren?" FABULOS | Explicaţia pentru apariţia ciudată a lui Solskjaer la meciul cu PSGgalerie foto
Comentarii

Manchester United a scris din nou istorie în Liga Campionilor, după ce a obţinut o calificare puţin scontată în faţa celor de la PSG, graţie unui gol marcat de Rashford în prelungirile partidei, dintr-un penalty dictat după consultarea VAR.

United s-a impus cu 3-1 şi a răsturnat înfrângerea din tur, scor 0-2, fiind prima echipă care reuşeşte să se califice în fazele superioare ale Ligii Campionilor după ce a pierdut la acest scor pe teren propriu.

Dincolo de nebunia din teren, un aspect inedit a atras atenţia microbiştilor care au urmărit partida pe pe Parc des Princes.

Dacă tehnicienii obişnuiesc în general să vină la patru ace la meciurile din Champions League, Ole Gunnar Solskjaer a purtat o vestă galbenă, similară celor oferite jucătorilor ieşiţi la încălzire sau fotografilor în timpul meciurilor.



Imediat au început glumele pe seama lui Solskjaer, care în perioada în care era jucător devenise cunoscut drept o "armă secretă" a lui United, graţie numeroaselor goluri înscrise din postură de rezervă.

"Solskjaer poartă vestă ca să se poată introduce pe teren pentru un gol al victoriei în ultimul minut", "De ce poartă Solskjaer vesta? E rezervă? Face poze pentru Getty?" sau "Rezervă pentru totdeauna!", au fost doar câteva dintre comentariile care au împânzit reţelele de socializare.

De ce a purtat Ole vesta galbenă

Există însă o explicaţie logică pentru decizia lui Solskjaer. De fapt, norvegianul a fost obligat să poarte vesta de brigada de arbitri.

Îmbrăcat în negru şi ieşit adesea la marginea terenului, Solskjaer era confundat de tuşierul de pe acea parte cu jucătorii lui PSG, care purtau un echipament albastru închis. Şi secundului Michael Carrick i-a fost atrasă atenţia în acest sens, însă fostul închizător a preferat să îmbrace o bluză de trening albă, pentru a fi deosebit mai uşor. Ole a tras însă vesta peste geaca neagră purtată şi asa a rămas până la finalul partidei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: solskjaer 

viewscnt
Articole similare