Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de oficialii clubului. Primul dinamovist care a fost dat afară după venirea spaniolilor la echipă. "Starul" crescut de Real e OUT

Decizie radicală luată de oficialii clubului. Primul dinamovist care a fost dat afară după venirea spaniolilor la echipă. "Starul" crescut de Real e OUT

Fotbal

Comentarii

Portarul spaniol Tomas Mejias Osorio (31 de ani) va deveni jucător liber de contract din vară. Potrivit presei din Anglia, ibericul nu mai vede niciun viitor la clubul de care aparţine, Middlesbrough, şi sunt şanse foarte mari să devină jucător liber de contract.

Potrivit "Teeside Live", nici Tomas Mejias, dar nici conducătorii clubului, nu-şi mai doresc ca actualul angajament să mai fie prelungit din vară. Portarul spaniol, împrumutat în această vară la Dinamo Bucureşti, a prins doar două meciuri la Boro în sezonul trecut, şi acelea în Cupa Angliei.

Actualul antrenor, Neil Warnock, a preferat în această vară să aducă un alt portar la club sub formă de împrumut, pe Marcus Bettinelli de la Fulham, în loc să-i acorde şanse spaniolului.

Contractul lui Mejias cu Middlesbrough va expira în vara anului 2021, niciuna dintre părţi nefiind interesată de o eventuală prelungire a contractului. Au existat contacte şi interese pentru Mejias şi înainte ca acesta să fie trimis sub formă de împrumut la Dinamo.

Ajuns în România, Mejias a apărat deja în trei meciuri pentru Dinamo. A intrat la suflet fanilor dinamovişti după gestul din derby-ul cu FCSB, când, la finalul partidei, a lovit mâna întinsă de antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, nemulţumit fiind de maniera de arbitraj. În plus, portarul spaniol i-a transim şi un calup de înjurături în limba maternă tehnicianului de la FCSB, fiind cu greu despărţiţi de cei aflaţi împrejur.

Cine este Tomas Mejias Osorio

Tomas Mejias are un CV foarte interesant pentru un jucător din Liga 1. Născut la Madrid, portarul în vârstă de 31 de ani a început fotbalul la Real, unde a trecut pe la toate grupele de juniori, apoi la tineret şi are chiar şi un meci la echipa de seniori, când antrenor era Jose Mourinho.

A mai jucat ulterior pentru Middlesbrough, Rayo Vallecano, Omonia Nicosia şi din nou Middlesbrough. În sezonul trecut a avut doar două apariţii pentru Middlesbrough, ambele în Cupa Angliei, contra celor de la Tottenham. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare