Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie emoţionantă a lui Ianis Hagi în presa din Spania. Ce a spus despre tatăl său

Declaraţie emoţionantă a lui Ianis Hagi în presa din Spania. Ce a spus despre tatăl său

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a dezvăluit drumul său spre debutul în La Liga, a vorbit despre relaţia cu tatăl său şi a dezvoltat subiectul adaptării în toate ţările în care a jucat.

Ianis Hagi a subliniat importanţa contribuţiei tatălui său în ascensiunea sa, în fotbal.

“Am fost norocos să am un aşa tată”

"Influenţa lui a fost uriaşă încă din prima zi. Am fost norocos că am împărţit aceeaşi pasiune şi a încercat mereu să mă ajute să devin din ce în ce mai bun la toate capitolele. A vrut întotdeauna ca eu să devin fotbalistul ‘Ianis Hagi’ şi a păstrat o oarecare distanţă.

Asta pentru a mă descoperi pe mine şi să nu devin altcineva. Sunt norocos să am un tată aşa cum este el. Datorită a ce a făcut în viaţa sa, dar şi pentru cum a fost cu mine şi sora mea. Am nişte părinţi uimitori şi mereu am să fiu recunoscător pentru asta.

Datorită faptului că eu şi tatăl meu avem cam acelaşi job, relaţia noastră a crescut mult mai mult o dată ce am devenit şi jucător profesionist. M-a ajutat foarte mult cu cele mai mici detalii, cu discuţiile din fiecare zi despre orice subiect.

Mereu am simţit că sunt cu un pas înaintea celorlalţi copii. El m-a ajutat cu multe lucruri în fotbal, în ceea ce ţine de jocul meu. Şi dacă existau şi alte persoane care puteau să mă ajute, el mereu mă sprijinea să fac asta. Nu se gândea să fie doar el cel care să mă ajute şi gata.

Era deschis să mă lase să învăţ şi să descopăr lucruri noi şi de la alte persoane. Era foarte deschis ca eu să învăţ. Sunt recunoscător pentru asta şi cred că este foarte bine am avut un asemenea părinte care m-a ajutat să mă dezvolt şi să trec prin aceste etape”. a declarat Ianis Hagi.

Fostul jucător de la Viitorul Constanţa, care a fost cumpărat de formaţia belgiană Genk în anul 2019 iar mai apoi transferat definitiv de Glasgow Rangers în 2020 s-a adaptat în fiecare ţară în care a jucat şi a explicat cum i-a fost facilitată adaptarea în fiecare caz.

“Ca primă regulă eu cred că tu trebuie să te adaptezi la echipă, nu invers. Trebuie să te adaptezi la cultură, la vestiar, la tot ce este în jurul acelui club. Şi este important să nu îţi pierzi calităţile şi să fii tu însuţi în jurul celorlalţi.

Am fost la o Şcoală Britanică, unde am avut colegi din toate părţile lumii. Mereu a trebuit să mă adaptez fiecărei culturi şi să fiu deschis cu toată lumea. Am avut prieteni din diferite ţări şi acest lucru m-a ajutat de când eram copil" a continuat Ianis.

Aceeaşi adaptare facilă a avut loc şi în noul său vestiar, alături de colegii de la Deportivo Alaves. 

“Vestiarul este unul foarte bun şi primitor. Sunt foarte prietenoşi, totul este în regulă. Este totul în regulă şi cu staff-ul şi antrenorul, m-au primit foarte bine.

Mă înţeleg bine cu toată lumea, dar în mod special cu cei doi sârbi, Maras Nikola şi Sedlar Aleksandar, pentru că ei vorbesc şi engleză, nu doar spaniolă. Ne uităm la meciuri, petrecem timp împreună, totul e ok” a spus Hagi.

Afla mai multe despre: la ligaianis hagideportivo alavesgica hagi 

viewscnt
Articole similare