Experiențe împreună.
You are here:

Declaraţii BOMBĂ în Portugalia. Jucătorul care N-A VRUT să o învingă pe CFR Cluj: ”Ne-a zis că Steaua nu trebuie să ia titlul!” Cât s-a terminat meciul

Declaraţii BOMBĂ în Portugalia. Jucătorul care N-A VRUT să o învingă pe CFR Cluj: ”Ne-a zis că Steaua nu trebuie să ia titlul!” Cât s-a terminat meciul

Liga 1

Comentarii

Un fost jucător al Rapidului face o dezvăluire interesantă despre un derby care s-a jucat pe finalul unui sezon în care CFR Cluj a ieşit campioană.

Vasco Matos nu este un nume care a rămas în memoria prea multor suporteri din România. Fostul jucător de bandă dreaptă a fost sub contract cu Rapidul din februarie 2008 până în iulie 2008, dar a avut doar patru apariţii. Vasco Matos povesteşte însă în presa din Portugalia un episod despre care spune că i s-a părut foarte ciudat.

Pe finalul acelui sezon, CFR Cluj era pe primul loc şi Steaua făcea eforturi considerabile pentru a recupera diferenţa de puncte. Drept urmare, Gigi Becali promitea prime tuturor celor care reuşeau să-i învingă pe clujeni. Vasco Matos spune că patronul FCSB a ajuns să le promită prime chiar şi rapidiştilor, înaintea unui meci cu CFR Cluj.

Fostul fotbalist portughez susţine că şefii clubului i-au anunţat pe jucători că au prime de câte 10.000 de euro, din partea FCSB-ului, dacă înving CFR-ul. Matos spune că Săpunaru s-a opus atunci cu vehemenţă, pe motiv că nu poate trimite titlul la marea rivală. Până la urmă, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Ruiz, în minutul 48, dintr-o fază despre care Matos spune că Săpunaru a greşit.

”Beira-Mar m-a vândut la Rapid. Am fost eu şi Joao Paulo, care a jucat la U. Leiria. Asta este ireală (n.r. ce urmează să povestească). Îmi amintesc că am jucat la Cluj (n.r. cu CFR), care se bătea la titlu cu rivala Rapidului, Steaua. Conducerea ne-a anunţat că Steaua ne dă câte 10.000 de euro pentru fiecare jucător dacă învingem Clujul. În acel moment, Săpunaru, care mai târziu a plecat la FC Porto, s-a ridicat şi a început să ţipe. A zis că nu putem bate Clujul, pentru că Steaua nu trebuie să iasă campioană. El era rapidist. Steaua nici măcar nu s-a gândit la aşa ceva. Am pierdut cu 1-0 şi, interesant, golul a venit după o minge în spatele lui Săpunaru, dar el a făcut un meci bun. Am pierdut atunci 10.000 de euro”, a declarat Vasco Matos pentru Mais Futebol.

CFR Cluj a ieşit până la urmă campioană la finalul sezonului şi diferenţa faţă de FCSB a fost de un punct.

viewscnt
Articole similare