Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, eroul lui Dinamo cu Voluntari, a anunţat că rămâne la club! ”Am contract până în 2023 şi îl voi respecta”

Deian Sorescu, eroul lui Dinamo cu Voluntari, a anunţat că rămâne la club! ”Am contract până în 2023 şi îl voi respecta”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a trecut de Voluntari în prima etapă a Ligii 1, scor 3-2, graţie unui hat-trick marcat de căpitanul Sorescu.

Dinamo a debutat cu victorie în noul sezon, scor 3-2 în faţa Voluntariului, în ciuda marilor probleme de la club. Deian Sorescu a fost eroul lui ”câinilor”, marcând fiecare gol al formaţiei sale în faţa ilfovenilor. Formaţia din Ştefan cel Mare a beneficiat şi de susţinerea fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete şi au achiziţionat toate biletele.

În urma partidei, Deian Sorescu a discutat despre prima victorie a sezonului. Căpitanul lui Dinamo a refuzat să primească prea multe laude, insistând că toată echipa a contribuit la rezultat. Internaţionalul român a dezvăluit ce i-a motivat pe ”câini” înaintea meciului şi că va rămâne la club până la finalul contractului său, în 2023.

Deian Sorescu, eroul lui Dinamo cu Voluntari, a anunţat că rămâne la club!

”Omul meciului a fost toată echipa, pentru că am luptat fiecare cât a putut şi asta s-a văzut pe teren, pentru că au fost mulţi jucători tineri pentru care azi a fost primul meci şi mă bucur că au reuşit să lupte şi să vadă ce atmosferă pot sa creeze aceşti fani minunaţi.

Ei au zis că ne dau nouă sau dacă pot să ne dea 10, o să ne dea 10. Uite că azi am demonstrat pe teren şi cu siguranţă pe noi ne-a făcut să arătăm altă faţă azi. (n.r. despre faptul că şi-a dat jos tricoul) Am pe spate o poveste care pe mine mă motivează şi mă face să lupt zi de zi.

(n.r. despre faptul că şi-a scos banderola) Am arătat către unicul nostru căpitan, către Cătălin Hîldan, pentru că a fost multă lume, a fost primul meci cu spectatori după pandemie şi voiam să vadă că şi noi suntem conştienţi că Hîldan e alături de noi.

Am contract cu Dinamo până în 2023. Îmi voi respecta contractul şi vom vedea ce va fi în perioada următoare. (n.r. dacă şi-a depus memoriu) Nu, dar am primit şi eu, la fel ca ceilalţi băieţi, ca să ştie lumea că nu am salariile la zi şi să lamuresc lucrul ăsta pentru că nu vreau să pic prost în faţa băieţilor şi am şi eu restanţe ca toţi ceilalţi”, a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: dinamo voluntaridinamo bucureştideian sorescu 

viewscnt
Articole similare