Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă după înfrângerea cu FC U Craiova: ”Va fi din ce în ce mai greu”. Ce spune despre plecare

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă după înfrângerea cu FC U Craiova: ”Va fi din ce în ce mai greu”. Ce spune despre plecare

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut în a doua etapă a Ligii 1, scor 0-1, în faţa lui FC U Craiova.

Dinamo a fost răpusă în al doilea meci al sezonului, de echipa fostului jucător, Adi Mutu. FC U Craiova s-a impus cu scorul de 1-0, jucând pentru prima dată în faţa fanilor dde la revenirea în Liga 1. Oltenii au dominat şi au meritat în totalitate cele trei puncte, irosind şi o multitudine de ocazii până să înscrie.

Erou la meciul cu FC Voluntari, Deian Sorescu nu şi-a mai putu salva echipa în Bănie. Căpitanul lui Dinamo şi-a dat suflarea pe teren, însă nu a putut să aibă o prestaţie precum în prima etapă, în faţa unei echipe mult mai valoroase.

Dezamăgit şi deznădejduit la finalul meciului, Sorescu le-a mulţumit fanilor pentru prezenţă şi a discutat despre grupul de la Dinamo, care continuă să se destrame, înainte de a adresa propria sa plecare din Ştefan cel Mare.

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă după înfrângerea cu FC U Craiova

”E o înfrângere dureroasă. Au o echipă bună, au avut toată tribuna în spate. Le mulţumim persoanelor care au venit să ne încurajeze, au fost şi de la noi câţiva, s-au simţit. A fost presiune, mereu va fi presiune la Dinamo, este un club uriaş, chiar dacă sunt probleme.

A fost un meci plăcut din toate punctele de vedere, cu fani, cu încurajări, cu înjurături, pehntru că aşa este normal. Acesta e fotbalul. Pentru asta muncim şi visăm de mici. Orice jucător care ne pleacă şi care a plecat, i se simte lipsa, pentru că noi am făcut un grup frumos, am avut un grup minunat, ne-am înţeles din toate punctele de vedere, chiar dacă au fost probleme.

(n.r. despre plecarea sa) Totul depinde de conducere. Li s-a promis ceva şi nu se poate lua şi nici nu cred că se va lua nimic din trecut. Şi pentru conducere este greu, pentru că este o situaţie grea şi cred că va fi din ce în ce mai greu”, a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamofc u craiova dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare