Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti face apel la răbdarea fanilor dinamovişti: ”Aceasta este calea, dar sunt jucători tineri, trebuie să capete experienţă”

Dario Bonetti face apel la răbdarea fanilor dinamovişti: ”Aceasta este calea, dar sunt jucători tineri, trebuie să capete experienţă”

Superliga

Comentarii

Dinamo a fost înfrântă în a doua etapă a Ligii 1, scor 0-1, de FC U Craiova, pe Ion Oblemenco.

Dinamo a debutat cu dreptul în noul sezon, după ce a trecut de FC Voluntari, însă nici Sorescu nu i-a putut salva pe câini în Bănie. FC U Craiova a dominat şi a obţinut o victorie importantă în faţa rivalei de la Bucureşti, după golul marcat de Hugo Vieira în minutul 65, dintre-o centrare incredibilă a lui Bauza.

Băieţii lui Mutu au dominat şi au meritat toate punctele în faţa ”câinilor”, însă oltenii s-au jucat cu ocaziile. Achim, Bălan şi Bauza au ratat câteva şanse importante pentru FC U, însă Vieira a salvat-o pe Craiova în repriza secundă, cu un gol care se anunţa încă din începutul meciului.

Problemele de la Dinamo continuă, însă semnele sunt încurajatoare pentu formaţia din Ştefan cel Mare. Majoritatea tinerilor de pe teren s-au descurcat admirabil, iar fanii continuă să susţină echipa, aproape 1000 venind la Craiova pentru derby-ul cu FC U.

Dario Bonetti face apel la răbdarea fanilor dinamovişti

În ciuda înfrângerii, Dario Bonetti şi-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat. Tehnicianul italian a fost mulţumit de ce a văzut din partea băieţilor săi şi a recunoscut că echipa mai bună s-a impus. Antrenorul dinamovist le-a reamintit fanilor că fotbaliştii folosiţi sunt încă tineri şi că aceştia vor progresa pe parcursul sezonului.

”Am jucat cu mulţi tineri, trebuie să capete experienţă. Felicit toţi jucătorii, pentru că e important să dai totul în această situaţie. Aceasta este calea, trebuie răbdare. Ne aflăm într-un moment dificil, dar muncim.

Problema este condiţia fizică, pentru că este imposibil să alergi după o echipă precum Craiova, pentru că joacă bine, are jucători buni, timp de 90 de minute. Anton şi Sorescu sunt jucători foarte importanţi pentru noi, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Dario Bonetti.

Afla mai multe despre: dario bonettidinamo bucureştifc u craiova dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare