Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, apreciat în presa din Italia, chiar dacă Parma a pierdut: "A fost aproape să marcheze un euro-gol"

Dennis Man, apreciat în presa din Italia, chiar dacă Parma a pierdut: "A fost aproape să marcheze un euro-gol"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a fost integralist în partida dintre Parma şi Ternana, încheiată scor 2-3, în etapa a 24-a din Serie B.

Deşi în stagiunea trecută evolua în Serie A. formaţia emiliană a retrogradat în al doilea eşalon fotbalistic din Italia, acolo unde nu se regăseşte şi are un parcurs dezamăgitor.

În partida cu Ternana, echipa antrenată de Giuseppe Iachini s-a văzut condusă cu 0-2 după primele 11 minute. Totuşi, în următoarele 11 minute, Parma a egalat la 2. Cobbaut şi Franco Vazquez au înscris.

Ternana a preluat din nou conducerea, în minutul 58, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.

Dennis Man a fost trimis de Giuseppe Iachini încă din primul minut, în banda dreaptă a echipei, într-un sistem 3-4-1-2. A bifat toate minutele partidei. 

Dennis Man, apreciat de cei de la Parma Live. Ce notă a primit

Deşi nu a mai marcat, ca în urmă cu două runde, în 4-1 cu Pordenone, internaţionalul român a avut o evoluţie bună, apreciată de presa din Italia, care i-a remarcat implicarea pe faza defensivă şi contribuţia la faza ofensivă.

”A avut câteva pătrunderi care au creat panica în defensiva Ternanei, iar pe recuperare a fost aproape să marcheze un euro-gol”, au scris italienii de la Parma Live despre Dennis Man, care i-a acordat nota 6,5.

Man a primit a doua cea mai mare notă dintre jucătorii Parmei. Doar Franco Vazquez, autorul celui de-al doilea gol, a fost notat cu mai mult. Argentinianul a primit 7.

George Puşcaş, un alt român din a doua ligă din Italia, a avut o prestaţie bună, încununată cu un gol, dar şi cu o victorie a echipei sale, Pisa, spre deosebire de Dennis Man, care a pierdut cu Parma.

Dennis Man a marcat de trei ori în 16 partide (15 în Serie B) pentru Parma în actualul sezon. În această iarnă, românul a ratat un transfer la Lazio.

Parma se află pe locu 14, cu 28 de puncte acumulate în 24 de etape. Ternana se clasează o poziţie mai sus, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare