Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, năucit! Îşi pierde vedeta după "oferta apropiată de ce a solicitat el". Toate sumele şi detaliile de ultimă oră | EXCLUSIV

Gigi Becali, năucit! Îşi pierde vedeta după "oferta apropiată de ce a solicitat el". Toate sumele şi detaliile de ultimă oră | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB, CFR Cluj şi echipe din străinătate se luptă pentru fotbalistul considerat cel mai bun atacant din Liga 1, remarcă venită chiar dinspre echipa bucureşteană. Totuşi, Gigi Becali are şanse mari să rateze cel mai important transfer din vară.

Gigi Becali riscă să-l piardă pe Omrani! CFR Cluj, "ofertă apropiată de ce a solicitat el", dar atacantul vrea în străinătate

Billel Omrani e considerat de managerul general al FCSB, Mihai Stoica, cel mai bun atacant din Liga 1. Atacantul care a pus umărul la performanţele lui CFR Cluj din ultimii ani, sub comanda lui Dan Petrescu, a ajuns în ultimele şase luni de contract, iar mai multe cluburi s-au interesat de el. 

După ce şi-a luat referinţe de la MM Stoica, Gigi Becali i-a lansat oferta impresarului lui Billel Omrani. Cu o ofertă a venit şi CFR Cluj, care se apropie de pretenţiile atacantului: un salariu lunar de 45.000 de euro, plus încă 400.000 de euro la semnătură, atât cât cere francezul! 

Anunţul a fost făcut de preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, care a mai spus că atacantul preferă să se transfere în străinătate.  

"Omrani a avut discuţiie cu mine şi cu Dan Petrescu şi nu a apărut nimic nou legat de ce am discutat şi de promisiunea lui Omrani. Dorinţa lui e să meargă afară. Una e oferta scrisă şi alta e un contract pe care să-l semnezi, pe care jucătorul să pună semnnătura în vară şi să ajungă jucătorul unei echipe. 

Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani apropiată de ce a solicitat el. Omrani nu stă la infinit, e jucătorul CFR-ului până în vară", a declarat fostul arbitru pentru Telekom Sport.

Cazul în care Dan Petrescu pune umărul la transferul lui Dan Petrescu

"Bursucul" a fost cel care a reuşit să-l transforme pe Billel Omrani într-un atacant letal. De altfel, antrenorul a susţinut că e ca un copil pentru el, iar Omrani ar avea inclusiv sprijinul lui Dan Petrescu, pentru a-şi găsi o echipă în străinătate. 

"Dan Petrescu îl sprijină în dorinţa de a-şi găsi un contract. Dan Petrescu, în situaţia în care Omrani nu semnează cu CFR-ul, pretenţiile lui fiind mult mai mari decât cerinţele fotbalului românesc... Dan Petrescu îl sprijină în privinţa unui contract în afară pentru pretenţiile lui. 

Omrani, după cum se pregăteşte, nu poţi spune că nu a fost un băiat bun", a mai spus conducătorul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Din dorinţa de a-l păstra la CFR Cluj, Nelu Varga i-a făcut un cadou special lui Billel Omrani, în valoare de 250.000 de euro. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalibillel omranitransfer billel omranifcsbcfr clujtransfer cfr cluj fcsbbillel omrani transfer fcsbgigi becalicristi balaj 

viewscnt
Articole similare