Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, după ce MM Stoica a spus că fotbaliştii l-au cerut pe Toni Petrea la FCSB: ”În 20 de ani de fotbal nu m-a întrebat niciun preşedinte pe cine vreau antrenor” | EXCLUSIV

Dică, după ce MM Stoica a spus că fotbaliştii l-au cerut pe Toni Petrea la FCSB: ”În 20 de ani de fotbal nu m-a întrebat niciun preşedinte pe cine vreau antrenor” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioiul Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre numirea noului antrenor de la FCSB, Toni Petrea.

Toni Petrea a fost readus la FCSB pentru a îi lua locul lui Edi Iordănescu, odată cu ruptura dintre fostul antrenor şi patronul echipei.

Cum este cunoscut, Gigi Becali a încălcat dintre clauzele din contractul lui Iordănescu jr., iar acesta şi-a cerut banii promişi pentru acele derapaje.

Latifundiarul a explodat, iar astfel a plecat unicul antrenor al FCSB-ului care îşi lua propriile decizii de la echipă, după doar trei luni pe bancă, renunţând şi la bani.

În locul său a venit Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf din perioada 2011-2020 şi fostul antrenor al FCSB-ului între aprilie 2020 şi mai 2021.

Petrea a cucerit Cupa României cu echipa sa în 2020, însă după ratarea campionatului în ultima stagiune a fost înlocuit de Dinu Todoran, ulterior înlocuit de Edi Iordănescu.

Numirea sa a fost de bun augur până acum, câştigând la ”al doilea debut”, împotriva lui FC Botoşani, scor 3-1.

Dică, după ce MM Stoica a spus că fotbaliştii l-au cerut pe Toni Petrea la FCSB

Managerul sportiv s-a declarat foarte mulţumit de noul tehnician şi a afirmat că până şi jucătorii l-au dorit foarte mult pe Petrea.

MM Stoica a afirmat că jucătorii au fost întrebaţi pe cine ar dori antrenor şi l-au numit pe Toni Petrea, deşi Dică s-a amuzat pe seama poveştii.

Fostul decar al FCSB-ului a glumit că nu a fost întrebat niciodată în cariera sa pe cine ar dori antrenor.

Hai să fim serioşi, păi am jucat şi eu vreo 20 de ani fotbal şi nu mi s-a întâmplat până acum să vină preşedintele să zică <<Băi băieţi, pe cine vreţi antrenor? Pe x, y, şi z?>> şi noi să sărim <<îl vrem pe x>>”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Toni Petrea se pregăteşte pentru al doilea meci pe banca FCSB-ului după revenire, împotriva Universităţii Craiova. În Bănie, Petrea îşi va înfrunta fostul colaborator, Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare