Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Conference League, în Champions League! Noua achiziţie a celor de la Bayern Munchen după criza de portari din ultimul an

Din Conference League, în Champions League! Noua achiziţie a celor de la Bayern Munchen după criza de portari din ultimul an

Bayern Munchen

Comentarii

Daniel Peretz (23 de ani), portarul celor de la Maccabi Tel Aviv este aproape de transferul carierei, la Bayern Munchen.

Portarul israelian cu cetăţenie germană este aproape de a semna cu Bayern Munchen. Titularul celor de la Maccabi Tel Aviv va semna cu echipa bavareză un contract pe 5 ani.

5 milioane de euro este suma plătită de Bayern pentru serviciile jucătorului pe care naţionala României îl va întalni la începutul lunii septembrie.

Peretz va juca în manşa tur din play-off-ul UEFA Conference League, mai exact în meciul dintre Maccabi Tel Aviv şi Celje. Abia după această partidă este programată vizita medicală a portarului israelian.

Acest transfer vine după plecarea lui Yann Sommer, la Inter din această vară, dar şi după accidentarea suferită de Manuel Neuer.

Legendarul portar s-a accidentat în luna decembrie a anului trecut, într-un accident de schi.

101 apariţii a bifat Daniel Peretz în tricoul celor de la Maccabi Tel Aviv.

Afla mai multe despre: bayern munchenconference league 

viewscnt
Articole similare