Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - FCSB | Veste urişă pentru fotbalul românesc! Din ce ţări au venit scouteri la derby: "Pentru jucătorii tineri au sosit"

Dinamo - FCSB | Veste urişă pentru fotbalul românesc! Din ce ţări au venit scouteri la derby: "Pentru jucătorii tineri au sosit"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a dezvăluit din ce ţări au venit scouteri la derby-ul de pe Arena Naţională.

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Oficialul dinamovist a susţinut că jucătorii tineri din derby-ul Dinamo - FCSB sunt monitorizaţi de scouterii unor echipe din Olanda, Spania şi Italia. De altfel, unul dintre fotbaliştii urmăriţi e Ricardo Grigore, pe urmele căruia e o echipă importantă din Serie A"Sunt scouteri din toată Europa. Din Olanda, Spania, Italia. Sunt scouteri care vin pentru jucătorii tineri. Nu numai de la AS Roma sunt scouteri", a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a explicat surpriza din echipa de start. Andrei Sin a intrat titular, deşi nu a mai jucat din august 2019: "Ştiam că trebuie să jucăm cu Sin, am schimbat, dar am lucrat toată săptămâna în aceas zonă. E un meci tare pentru noi, vom lupta pentru noi şi pentru suporteri. Moldoveanu a jucat bine, a fost bun la antrenamente. FCSB are jucători buni în ofensivă şi sper să fie un meci bun", a spus antrenorul dinamovist.

 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo fcsbdinamofcsbscouteri 

viewscnt
Articole similare