Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi tehnicieni tineri din Liga 1 i-au atras atenţia lui Gâlcă. Fostul fotbalist de la FCSB "o să devină un antrenor foarte bun" EXCLUSIV

Doi tehnicieni tineri din Liga 1 i-au atras atenţia lui Gâlcă. Fostul fotbalist de la FCSB "o să devină un antrenor foarte bun" EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Doi dintre antrenorii tineri care au impresionat în Liga 1, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă, sunt apreciaţi şi de Costel Gâlcă, cel care a realizat eventul cu FCSB, ca mai apoi să părăsească România cu destinaţia Espanyol.

Doi antrenori din Liga 1 care l-au impresionat pe Gâlcă

Din noua generaţie de antrenori români s-au remarcat, printre alţii, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă. Primul a adus prima calificare în play-off-ul Ligii 1 pentru Academica Clinceni, după ce a promovat cu echipa, iar acum a devenit un tehnician râvnit. 

De cealaltă parte, fostul mijlocaş de la FCSB, Andrei Prepeliţă, a preluat-o pe FC Argeş într-un moment în care echipa era la retrogradare şi a fost aproape să se califice printre cele mai bune şase echipe din campionat.

Cei doi au fost lăudaţi de Gâlcă: "Poenaru a demonstrat la Clinceni că poate să facă mult mai mult, bineînţeles că tot timpul ai nevoie de un salt calitiativ să faci mai mult. Şi Prepeliţă o să devină un antrenor foarte bun", a susţinut fostul tehnician al lui Vejle. 

Ilie Poenaru a spus în mai multe rânduri că-şi doreşte să antreneze o echipă cu pretenţii la titlul Ligii 1, iar o variantă ar fi FCSB, după ce a recunoscut negocierile din trecut cu FCSB. Gâlcă a analizat-o pe actuala vicecampioană: "An de an au adus jucători talentaţi, tineri, au vândut dinte ei. Cu siguranţă că dacă ţineau jucătorii, puteau să câştige campionatul. În aceşti ani puteau să câştige mai multe campionate, dar dacă au avut oferte pentru jucători tineri şi importanţi, e normal să le dai drumul".  

Gâlcă, despre Liga 1

În interviul acordat Telekom Sport, Costel Gâlcă a recunoscut că nu s-ar mai întoarce la FCSB şi a spus cum a decurs relaţia cu finanţatorul Gigi Becali. De asemenea, a dezvăluit că şi-ar dori să devină principal la Farul Constanţa. În urmă cu câţiva ani, Gică Hagi l-a numit pe Gâlcă drept înlocuitorul perfect. 

"Sper să fie bătălia cât mai mare în Liga 1 ca să putem să facem o naţională bună. Calităţi fotbalistice avem multe, dar trebuie să asigurăm şi condiţiile şi constanţa, pentru mine e important", a mai spus Gâlcă. 

 

Afla mai multe despre: fcsbilie poenaruandrei prepelitacostel galcaantrenori liga 1 

viewscnt
Articole similare