Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a fost eliminat în Dinamo - Oţelul! "L-a pârât arbitrul asistent". Decizia drastică a arbitrilor | VIDEO

Dorinel Munteanu a fost eliminat în Dinamo - Oţelul! "L-a pârât arbitrul asistent". Decizia drastică a arbitrilor | VIDEO

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, va lipsi de pe bancă la următorul meciul al echipei sale, după ce a fost eliminat cu Dinamo. Faza s-a petrecut spre finalul partidei, la 2-1 pentru "câini".

Dorinel Munteanu a călcat pe bec şi a fost eliminat în Dinamo - Oţelul: "L-a pârât arbitrul asistent"

Dinamo Bucureşti a câştigat cu Oţelul Galaţi, în Superliga, pe arena de la Arcul de Triumf. Presiunea din ultima perioadă şi-a spus cuvântul în privinţa lui Dorinel Munteanu. Meciul principalului s-a încheiat în minutul 75, când centralul Moroiţă l-a trimis la cabine. 

Iniţial avertizat cu cartonaşul galben pentru o fază de joc, "neamţul" a insistat şi tuşierul Andrei Constantinescu s-a sesizat imediat. 

Arbitrul l-a chemat pe Andrei Moroiţă de la centru, i-a comunicat în cască ce a auzit din partea antrenorului moldovenilor, iar cartonaşul roşu a fost scos. 

Conştient de ce a făcut, Dorinel Munteanu a acceptat rapid decizia, a băgat capul în pământ şi a părăsit terenul pentru a se duce în zona vestiarelor. 

"L-a pârât arbitrul asistent. Probabil s-a dus să-i reproşeze înjurând arbitrul asistent", a spus comentatorul Orange Sport, la câteva secunde după ce a văzut momentul în Dinamo - Oţelul.

Cum arată brigada de arbitri delegată la Dinamo - Oţelul

  • Arbitri: Andrei Moroiţă - Andrei Constantinescu, Valentin Ionel Dumitru - Claudiu Marcu
  • Camera VAR: Cătălin Popa, Valentin Avram
  • Observatori: Irina Mîrţ, Eduard Alexandru.

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu eliminatdinamo otelul 

viewscnt
Articole similare