Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două reveniri importante în Ştefan cel Mare! Flavius Stoican a făcut anunţul: ”Trebuie să tragă pentru Dinamo”

Două reveniri importante în Ştefan cel Mare! Flavius Stoican a făcut anunţul: ”Trebuie să tragă pentru Dinamo”

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican a anunţat că Steliano Filip şi Cosmin Matei se vor alătura din nou primei echipe, după ce fuseseră excluşi din lot de Mircea Rednic.

Marţi, Mircea Rednic a fost demis de Dinamo, din pricina formei slabe a echipei şi atomosferei negativă din vestiar.

Flavius Stoican a fost instalat în locul său, pentru un al treilea mandat, iar nopul tehnician s-a pus direct pe treabă în Ştefan cel Mare.

Printre deciziile luate de Rednic care nu au picat bine conducerii au fost diversele excluderi din lot.

Deian Sorescu a fost primul vizat, apoi Steliano Filip şi Cosmin Matei şi ulterior chiar şi Plamen Iliev.

Dacă Sorescu a fost primit aproape instant înapoi, iar Iliev la fel, Cosmin Matei şi Steliano Filip nu au mai revenit la prima echipă cât Rednic era la club, dar ”păcatele” lor au fost şterse după întoarcerea lui Stoican.

Noul antrenor a afirmat că va discuta cu ei şi că va fi dispus să îi primească înapoi la antrenamente, atât timp cât ei oferă maximum pentru clubul alb-roşu.

Două reveniri importante la Dinamo

O să am o discuţie cu ei, toţi jucătorii sunt egali. Pe mine nu mă interesează naţia, cota, toţi fotbaliştii trebuie să tragă pentru Dinamo. De la sută la sută în sus.

Interesul comun este ca Dinamo să aibă rezultate, să se salveze.  Ei trebuie să-mi arate pe teren respectul pe care eu îl arăt lor, zi de zi, la antrenamente.

Nu trebuie să facă pentru mine, ci pentru fotbal, pentru meseria lor. Iar oamenii îi vor aprecia.

Ei joacă fiindcă le place fotbalul, iar oamenii se bucură dacă văd rezultate pozitive”, a declarat Flavius Stoican, pentru gsp.ro.

Mircea Rednic a rezistat doar 11 meciuri la al cincilea mandat al său pe banca lui Dinamo, 10 în Liga 1 şi unul în cupă.

O victorie, trei remize şi şase înfrângeri au reuşit ”câinii” sub conducerea ”Puriului” în campionat şi o înfrângere în Cupa României, fiind eliminaţi de FC Argeş după ce au luat gol în minutul 90+3.

Afla mai multe despre: steliano filipcosmin matei 

viewscnt
Articole similare