Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam a observat scenele care au dus la ruptura dintre tricolori şi Săndoi: "Nu e respectat. Azi am văzut. Sunt amic cu el"

Duckadam a observat scenele care au dus la ruptura dintre tricolori şi Săndoi: "Nu e respectat. Azi am văzut. Sunt amic cu el"

Echipa națională

Comentarii

Fostul portar al Stelei Bucureşti, Helmut Duckadam, a tras câteva concluzii, după finalul aventurii tricolorilor mici al EURO U21 2023. El a susţinut că reprezentativa are nevoie de un care să fie respectat tactic de jucători.

Helmut Duckadam a văzut ruptura dintre tricolori şi Emil Săndoi: "Nu e respectat. Azi am văzut"

Echipa naţională U21 a României a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U21 a Croaţiei, în grupa A a Campionatului European U21. Echipa României încheie cele trei meciuri din grupă fără gol marcat.

Soarta lui Emil Săndoi va fi decisă până pe 15 iulie, atunci când îi expiră contractul, dar Helmut Duckadam, care se declară amic cu selecţionerul, a observat că antrenorul nu a fost respectat de tricolori, din punct de vedere tactic. 

"De pe vremea lui Tătăruşanu portarii naţionalei au fost cei mai buni (n.r. - râde). M-a dezamăgit Ţicu, pe care l-am lăudat după partida cu Ucraina. Mi s-a părut apatic. Iar despre schimbarea lui Miculescu ce pot să spun? Cred că ar trebui să-l întrebăm pe domnul Săndoi. 

Am fi prea duri să spunem că e o ruşine. Din păcate, ăsta e nivelul, că în ultima perioadă am văzut acest lucru. (n.r. - ironic) Avem jucătorul foarte valoroşi, pe care o să-i vindem pe foarte mulţi bani, dar când jucăm cu echipele străine sau în cupele europene atunci vedem adevărata valoare. 

Sunt amic cu Emil Săndoi, dar părerea mea e că ar trebui un antrenor la echipa naţională care să fie mână de fier. Am vrut să spun spun respectat. Nu e respectat tactic sau cu ce le cere. Azi am văzut jucători total nemulţumiţi, care-şi reproşau unul altuia. N-am văzut o naţională. La naţionala mare am văzut o echipă o unită, în Elveţia, iar băieţii care n-au prins lista sufereau. Au stat în faţa mea acolo şi acest lucru l-am văzut.

Demisia cui? Nu, e prea mult. Eu am vrut să vin la acest joc. Am crezut că nu mai au presiune şi va fi un joc frumos. Din păcate, m-am plictisit. Nu, n-am simţit că e EURO la Bucureşti. E o problemă de generaţie, de abordare", a declarat Helmut Duckadam, la finalul partidei de pe Stadionul Steaua. 

  • Echipa folosită de Emil Săndoi în România U21 - Croaţia U21: Târnovanu - Pantea, Racoviţan-cpt, Dican, Ţicu - Işfan (Miculescu 89), Dr. Albu, Lixandru - L. Munteanu (Mazilu 74), Markovic (Bîrligea 46), Oct. Popescu (Petrila 60).

Afla mai multe despre: helmut duckadamromania u21euro u21romania croatia u21emil sandoi 

viewscnt
Articole similare