Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Şumudică, potopul. Junior Morais şi-a dat autogol în minutul 90+7, apoi şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep: "Vreau să mă întorc acasă"

După Şumudică, potopul. Junior Morais şi-a dat autogol în minutul 90+7, apoi şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep: "Vreau să mă întorc acasă"
Comentarii

Gaziantep a făcut un nou pas greşit în campionatul Turciei. Cu românii Maxim şi Toşca titulari, fosta echipă a lui Marius Şumudică a fost egalată în minutul 90+7 în partida de pe propriul teren cu Hatayspor, în urma autogolului semnat de Junior Morais.

În urma remizei, scor 1-1, cu Hatayspor, Gaziantep s-a îndepărtat la nouă puncte de liderul din campionatul Turciei, Beşiktaş. Imediat după meci, Junior Morais, care şi-a marcat în propria poartă în minutul 90+7, şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep.

"Autogolul de din prelungiri a fost un semn de la Dumnezeu că trebuie să plec de la Gaziantep. Deja după plecarea lui Marius Şumudică mă gândeam că e greu şi pentru familia mea care e aici cu mine. Mai toate sunt închise şi ne e dor de România.

Nu m-a dat nimeni afară, pur şi simplu după meci m-am dus şi le-am zis că nu mai vreau să continui la Gaziantep. Aştept să rezolv zilele astea totul şi să mă întorc în România.

A fost o perioada frumoasă, la care a contribuit foarte mult Şumudică. El ştia să ne motiveze, e un antrenor foarte bun, e un campion. Doar a câştigat cu Rizespor şi din sufragerie.

Merită o echipă mare şi eu sper să ajungă cât mai sus, pentru că mereu îi voi ţine pumnii. Nu am nicio problemă cu antrenorul nou, că mă adaptez la oricine, dar nu mi-am mai dorit să stau cu familia plecat.

Am şi o vârstă. Poate mai joc la vreo echipă aproape de casă, chiar la Astra, de ce nu?" , a declarat Junior Morais pentru prosport.ro.

De altfel, informaţia despre plecarea lui Junior Morais de la Gaziantep a fost confirmată şi de antrenorul echipei, Ricardo Sa Pinto, în presa din Turcia: "Junior Morais şi-a luat rămas bun de la jucători la finalul meciului şi le-a cerut scuze pentru autogol, apoi a părăsit echipa. Aceasta este informaţia care mi-a venit. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu adevărat, nu ştiu dacă a existat ceva înainte".

Afla mai multe despre: sumudicajunior morais 

viewscnt
Articole similare