Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a atenţionat pe Gigi Becali şi Duckadam după CFR Cluj - FCSB: "Când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie"

Edi Iordănescu i-a atenţionat pe Gigi Becali şi Duckadam după CFR Cluj - FCSB: "Când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a oferit primele reacţii după Supercupa României, cu FCSB. Fiul fostului selecţioner a avut un mesaj pentru Gigi Becali şi Helmuth Duckadam.

Reacţii după Supercupa României

"N-a fost uşor, deşi am avut multe ocazii, am tratat serios jocul, ca orice joc, ne-am dorit acest trofeu, pentru conducere, pentru oraş. A fost şi pentru moral, am avut mulţi absenţi, parcă e un calvar. Ieri am aflat despre Bordeianu, azi despre Luis Aurelio, plus băieţii de acasă. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi ne pregătim de primul meci din play-off de acasă. Am creat ocazii, e bine, dar a fost şi vina noastră, pentru că uneori nu am făcut cele mai bune alegeri, dar a fost şi neşansă",  a declarat Edi Iordănescu, la finalul Supercupei României.  

Edi Iordănescu, despre Gigi Becali şi Helmuth Duckadam

Antrenorul lui CFR Cluj a refuzat să mai comenteze arbitraj. În schimb, i-a atenţionat pe Gigi Becali şi Helmuth Duckadam că îşi va apăra echipa, atunci când aceasta va primi atacuri. Cu câteva zile în urmă, finanţatorul FCSB a atacat-o din nou pe campioana României. 

"Nu vreau să mai comentez despre arbitraj. Pe patronul clubului FCSB (n.r. - Gigi Becali) îl respect, investeşte în fotbal, are aprecierea şi respectul meu. Lumea trebuie să înţeleagă, fac atingere şi la declaraţiile domnului Duckadam, pe care-l respect, că niciodată nu fac comentarii despre alte echipe, cum fac alţii. Dar, când echipa mea e atacată, când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie. Când nu sunt de acord cu atacurile, iau atitudine. 

De când staff-ul advers se ocupă de FCSB, echipa a suferit o transformare, fac o treabă bună, iar victoria a fost cu atât mai importantă pentru noi. A fost un joc, o cupă, mergem mai departe. Să vedem cu abordăm meciul cu Clinceni, pentru că lipsesc mulţi jucători. Transmit susţinere şi băieţilor de acasă, de la Cluj, mă bucur şi pentru ei. Dacă ar fi să dedic cuiva trofeul, îl dedic părinţilor mei, familiei. Îmi trebuie şi altceva, nu doar Supercupe, dar echipa a arătat că poate", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.  

CFR Cluj a ridicat Supercupa României cu FCSB după loviturile de departajare

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujfcsbcfr cluj fcsbsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare