Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu iese din lupta pentru naţională: ”Vrea să plece afară”. Ce răspuns a dat ofertei din Grecia

Edi Iordănescu iese din lupta pentru naţională: ”Vrea să plece afară”. Ce răspuns a dat ofertei din Grecia
Comentarii

Edi Iordănescu nu ia în calcul să vină la echipa naţională, nefiind mulţumit că era ”a patra sau a cincea” variantă a celor de la FRF.

La mai bine de o lună de la expirarea înţelegerii dintre FRF şi mirel Rădoi, echipa naţională încă nu are un nou selecţioner.

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu au ales să nu dea curs ofertelor primite din partea şefilor de la federaţie, iar în cursa pentru a deveni selecţioner se mai aflau patru candidaţi.

Adi Mutu, Edi Iordănescu, Laszlo Boloni şi Victor Piţurcă erau variantele considerate de FRF, însă Răzvan Burleanu a mai rămas numai cu trei dintre acestea.

Edi Iordănescu iese din lupta pentru naţională

Iordănescu jr., nemulţumit că nu a fost prima opţiune a federaţiei, le-a dezvăluit apropiaţilor că nu lua în calcul preluarea echipei naţionale.

Nu s-a pus niciodată problema să preiau naţionala. Întâlnirea avută am considerat-o formală, oricum nu eram confortabil să fiu a 4-a, a 5-a variantă”, ar fi transmis antrenorul trecut ultima oară pe la FCSB, conform gsp.ro.

Planul lui Iordănescu jr. ar fi să plece totuşi în afară, fiind dornic să mai dobândească experienţă şi în afara ţării.

Tânărul tehnician român a mai fost ofertat de formaţii din străinătate în trecut, fiind dorit de două ori de Valenciennes, din Ligue 2.

Atromitos, formaţie aflată pe penultimul loc în Grecia, cu doar două victorii în 15 etape în acest sezon, îl ofertase pe fostul tehnician al celor de la FCSB.

Ce răspuns a dat Iordănescu jr. ofertei din Grecia

După ce şi-a luat puţin timp de gândire, conform sursei citate, Iordănescu jr. le-a transmis apropiaţilor că ”vrea să mai aştepte, să plece tot afară”, dar nu la Atromitos.

Astfel, tehnicianul român va rămâne pe piaţă, în aşteptarea unei oferte mai tentante decât cea primită de la una dintre codaşele campionatului elen.

Ajuns la 43 de ani, Edi Iordănescu a reuşit să îşi treacă în palmares trei trofee până acum, două Supercupe ale României şi un titlu, toate la CFR Cluj, în două mandate diferite.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare