Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Rapidului, dorit de FCSB! Ce spune de interesul vicecampioanei României: ”Munca mea e apreciată” | EXCLUSIV

Un fotbalist al Rapidului, dorit de FCSB! Ce spune de interesul vicecampioanei României: ”Munca mea e apreciată” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că FCSB se interesase în anii trecuţi de Alexandru Albu, fotbalist ce joacă în prezent pentru Rapid.

Alexandru Albu joacă la Rapid doar din această vară, dar a dezvăluit că mereu a fost un simpatizant al clubului giuleştean, fiind şi născut la Bucureşti.

După ce a impresionat la Chiajna şi la UTA în ultimii ani, mijlocaşul cu o selecţie pentru echipa naţională a obţinut mutarea sa de vis, la clubul iubit.

Însă cariera sa ar fi putut foarte diferită, după ce a fost dorit de FCSB în urmă cu câţiva ani, aşa cum a dezvăluit MM Stoica.

Deşi le-a muţumit celor de la FCSB că îi apreciază munca, Albu a afirmat că nu ar putea ajunge niciodată la echipa lui Becali, dar că ar putea reprezenta alte formaţii de tradiţie din Liga 1.

Ce spune Alexandru Albu de interesul FCSB-ului

Mulţumesc frumos, munca mea e apreciată chiar dacă suntem rivali sau nu. Le doresc multă baftă, mai puţin în meciurile cu noi şi, de ce nu, să trecem peste ei în clasament.

(n.r. ai putea să mai joci la o altă echipă din Liga 1?) La altă echipă mare, da, dar la cei de la FCSB... nu aş putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii şi nu pot să le fac asta.

Dacă aveam puţin mai multă atenţie, puteam să fim chiar pe locul doi-trei, am pierdut foarte multe puncte când am condus şi cu 2-0, dar ăsta e fotbalul şi de aia îl iubim cu toţii, pentru că ajungi de la agonie la extaz.

Sperăm să ne pregătim foarte bine, să începem bine campionatul pentru a rămâne în play-off. Suntem o echipă de tradiţie şi primul pas e să intrăm în play-off.

După avem alţi paşi pe care să-i urmăm. La campionat e foarte greu anul ăsta, pentru că CFR... putem să-i numim campioni chiar dacă mai e mult până la final, dar ne jucăm şansa să rămânem în play-off şi, de ce nu, să rămânem cât mai sus în clasament”, a declarat Alexandru Albu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru albu 

viewscnt
Articole similare