Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a explicat ce înseamnă să ai "mână liberă" la naţională: "Preşedintele FRF nu ştia nici echipa de start, nu m-a întrebat nimic niciodată"

Edward Iordănescu a explicat ce înseamnă să ai "mână liberă" la naţională: "Preşedintele FRF nu ştia nici echipa de start, nu m-a întrebat nimic niciodată"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a impus cu 2-1, în deplasare, cu Israel şi s-a calificat la EURO 2024.

Naţionala României revine la un turneu final după o pauză de opt ani. Tricolorii lui Edward Iordănescu s-au calificat la EURO 2024, iar selecţionerul a ţinut să-i mulţumească pentru încrederea acordată şi preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Contractul meu nu contează. Nu e un subiect. Are zero importanţă. Cei din conducerea FRF vor merge cu mine la EURO, pentru că s-a prelungit. Ce urmează după, contează prea puţin acum.

Preşedintele a dorit continuitate şi după Liga Naţiunilor. I-am mulţumit pentru încredere. A contat enorm încrederea primită. Mai mult decât orice, a contat că mi-a dat mână liberă totală. Spre ruşinea mea, nu am găsit timpul necesar ca înainte de meciuri să-l informez de echipa de start şi despre planurile mele.

Niciodată nu m-a întrebat de ce e un jucător şi de ce nu altul, niciodată nu mi-a sugerat să vină altul sau nu. De multe ori a aflat lotul în ultima clipă, niciodată nu m-a criticat după un joc, nici în public, nici în privat. Mereu a venit alături de noi" , a declarat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordanescu 

viewscnt
Articole similare