Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ei cred că au o şmecherie de aia oltenească, a prazului". Oficialii lui U Craiova, luaţi peste picior de Gigi Becali: "Să nu facă toate tâmpeniile alea"

"Ei cred că au o şmecherie de aia oltenească, a prazului". Oficialii lui U Craiova, luaţi peste picior de Gigi Becali: "Să nu facă toate tâmpeniile alea"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că echipa lui a pierdut meciul cu CS Universitatea Craiova din cauza arbitrului Marcel Bîrsan.

Becali susţine că formaţia olteană nu are faţă de campioană şi îi acuză pe oficialii acesteia că recurg la strategii pentru a determina echipa FCSB să joace corect meciul cu CFR Cluj.

Întrebat cum comentează afirmaţiile oltenilor, potrivit cărora FCSB va pierde litigiul cu Dinamo privind dreptul de joc al portarului Vlad la meciul tur din semifinalele Cupei României şi, implicit, faptul că nu va juca finala, Becali a răspuns: "Ei cred că au o şmecherie de aia oltenească, a prazului. Aia oltenească a prazului lor nu ţine, pentru că noi ştim, s-a vorbit la federaţie, a vorbit Argăseală la federaţie şi da, domne, este încurcătură în regulamente şi o să facă schimbare în pauza asta competiţională, din vară.

Hai să-i speriem să joace cu CFR. Noi jucăm cu CFR pentru că facem dreptatea. În al doilea rând, noi jucăm cu CFR pentru că noi avem nevoie de cupele europene, jucăm pentru noi. În al treilea rând, noi nu facem ca voi. Eu le spun să nu facă toate tâmpeniile alea că nu are rost. Sunt de adormit copiii. Sunt declaraţii de teapa lor. Îl pun ei pe Nistor să declare, îţi dai seama? Aia care cred că nu jucăm noi cupa, le spun atât: pofta-n cui! S-a discutat deja la federaţiei, se ştie despre ce e vorba, pofta-n cui!", a declarat finanţatorul vicecampioanei României, la Pro X. 

Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a intrat şi el prin telefon în direct şi a reacţionat la acuzele că formaţia lui a câştigat cu ajutorul arbitrului.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare