Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e urmaşul lui Mihai Pintilii la FCSB! "Îmi doresc să ajung mai mare decât el". Ce mesaj i-a transmis mijlocaşul de 18 ani lui Gigi Becali

El e urmaşul lui Mihai Pintilii la FCSB! "Îmi doresc să ajung mai mare decât el". Ce mesaj i-a transmis mijlocaşul de 18 ani lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul central al lui FCSB, Ovidiu Perianu (18 ani), şi-a anunţat planurile de viitor. Tânărul fotbalist l-a anunţat pe Gigi Becali că vrea să rămână la vicecampioana României, dar şi că vrea să-şi depăşească mentorul.

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 0-1 (Vînă 22)

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I. 

Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Ovidiu Popescu şi Valentin Creţu au primit "verde" de la Gigi Becali, pentru a pleca în vacanţă, iar principalul Toni Petrea a fost nevoit să improvizeze cu puştii de pe banca de rezerve. 

Unul dintre jucătorii care se declară bucuros pentru această decizie e mijlocaşul central Ovidiu Perianu, care a evoluat la Mediaş. Fotbalistul de 18 ani i-a transmis lui Gigi Becali că nu doreşte să fie împrumutat şi că va încerca să-şi depăşească mentorul, pe Mihai Pintilii: 

"Suntem mai relaxaţi acum, deoarece mister (n.r. - Toni Petrea) ne dă mai multă încredere şi suntem bucuroşi că am câştigat astăzi. Sper să ne dea mister cât mai multe minute şi să jucăm pentru această echipă, să rămânem aici.

Pintilii mă ajută foarte mult, este mentorul meu. Îmi dă foarte multe sfaturi, mă ajută la antrenamente. Îi mulţumesc foarte mult pentru ce face pentru mine. Îmi doresc să ajung chiar mai mare decât el", a declarat Perianu. 

Ovidiu Perianu a fost promovat la prima echipă de staff-ul tehnic condus de Bogdan Vintilă, iar în acest sezon a jucat şase meciuri pentru FCSB. În acest moment, fundaşul e cotat la 50.000 de euro, conform Transfermarkt.de

 

 

Afla mai multe despre: ovidiu perianumihai pintiliigigi becali 

viewscnt
Articole similare