Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El scotea maximum din ce avea” Explicaţiile dezastrului de la Real Madrid. Cum poate fi remediată situaţia grea de la echipă

”El scotea maximum din ce avea”  Explicaţiile dezastrului de la Real Madrid. Cum poate fi remediată situaţia grea de la echipă

Real Madrid

Comentarii

Fostul internaţional român Răzvan Raţ este de părere că perioada dificilă pe care o traversează Real Madrid va trece odată cu viitoarele tranferuri. Fostul fundaş crede că principalul motiv din cauza căruia formaţia madrilenă s-a prăbuşit îl constituie plecare lui Zidane de la cârma echipei.

”Un dezastru, un dezastru pe care Florentino perez va încerca în perioada următoare de transferuri să în repare, pentru că barca e destul de avariată”, a spus Răzvan Raţ în exclusivitate la Telekom Sport.

Fostul internaţional român nu crede că perioada grea pe care o traversează Realul este o consecinţă a faptului că Ronaldo a părăsit echipa în vara lui 2018, ci mai degrabă în vede ”responsabil” pentru asta pe Zidane: ”Nu cred. Cred că se leagă mai mult de plecarea luI Zidane. Ronaldo era cel pentru care toată echipa muncea. El scotea maximum din ce avea şi marca foarte multe goluri. Are legătură şi cu el, normal, pentru că era omul numărul 1 de gol. Sunt jucători care nu traversează cea mai bună perioadă, dar eu cred că cel mai important lucru este faptul că Zidane nu este pe bancă”, a mai spus Raţ.

Real Madrid traversează în acest moment una ditre cele mai grele perioade din istorie. Într-un interval de şapte zile, 27 februarie – 5 martie, formaţia din capitala Spaniei a fost învinsă de rivala FC Barcelona în Cupa Spaniei (eliminare în semifinale) şi în LaLiga, scor 0-3 şi 0-1, şi a fost eliminată de Ajax Amsterdam din Liga Campionilor, după un meci pierdut cu scorul de 1-4.

Afla mai multe despre: real madridperezzidane 

viewscnt
Articole similare