Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu a dezvăluit pe cine susţine la fotbal: ”Aceasta e echipa mea preferată”. Răspunsul pentru Jurgen Klopp

Emma Răducanu a dezvăluit pe cine susţine la fotbal: ”Aceasta e echipa mea preferată”. Răspunsul pentru Jurgen Klopp

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu a avut o ascensiune incredibilă în lumea tenisului odată cu câştigarea US Open, fiind lăudată de diverse voci din lumea sportului, printre care şi antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp.

Emma Răducanu a reuşit o performanţă incredibilă la US Open, câştigând turneul după ce a venit din calificări. Britanica a câştigat primul grand slam din scurta sa carieră şi a fost lăudată de multe voci din lumea sportului britanic, printre care şi Jurgen Klopp.

A fost impresionant. A trecut mult de când m-am uitat până la final la un meci de tenis şi chiar şi mai mult timp de când am văzut un meci complet de tenis feminin. Chiar am fost impresionat de putere şi viteză.

M-am uitat şi la interviuri, la ambele fete, la cum vorbeau ele, la 18, respectiv 19 ani. Asta m-a inspirat poate chiar mai mult decât tenisul lor, şi oricum era deja suficient jocul lor. Am rămas impresionat de modul în care ele s-au prezentat.

Emma a arătat un mare respect pentru ea (n.r.: Leyla Fernandez). Ele ştiau şi sperau că se vor duela în viitor foarte des şi că vor juca mai multe finale. Şi eu le doresc asta. Pur şi simplu a fost un spectacol de sportivitate în sportul de elită, cât de umil poţi să fii când eşti atât de tânăr şi în vârful lumii.

Atunci când ai 18 ani şi poţi să câştigi US Open, este clar că s-a întâmplat ceva în ultimii 10-15 ani şi acesta e cel mai greu lucru, pentru că, altfel, nu s-ar fi întâmplat. Ea este, cu siguranţă, talentul secolului, dar fără o muncă extrem de grea, e imposibil să fii acolo.

Ea a făcut asta şi acum se află acolo şi o vezi zâmbind în timpul meciului, iar acesta este, pur şi simplu, cel mai frumos lucru pe care ţi-l poţi imagina. Cu siguranţă că acum o să urmăresc tenisul feminin mult mai mult decât am făcut-o în ultimii ani”, a declarat antrenorul lui Liverpool.

Emma Răducanu a dezvăluit pe cine susţine la fotbal

Emma Răducanu i-a mulţumit lui Klopp şi a dezvăluit ce echipă de fotbal susţine. Sportiva cu origini române este fana Angliei, ţara în care a fost crescută şi pe care o reprezintă la nivel internaţional.

"Este foarte, foarte drăguţ să aud lucrul acesta şi sunt foarte recunoscătoare. Cred că tenisul feminin este extrem de puternic în acest moment şi că toate jucătoarele pot câştiga orice turneu. Îi sunt foarte recunoscătoare domnului Jurgen Klopp pentru comentariul său. Echipa mea preferată de fotbal este Anglia", a replicat Răducanu.

Afla mai multe despre: emma răducanujurgen klopp 

viewscnt
Articole similare